Halo: MCC - búcsúzik a szezonális modell

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 16.
  • Hír
Link másolása
Közeleg a Halo: The Master Chief Collection nyolcadik szezonja, ahogy az Infinite megjelenése sincs már messze. A 343 Industries ezzel együtt úgy döntött, hogy hamarosan takaréklángra helyezi a kollekció folyamatos fejlesztését.

A Halo: The Master Chief Collection összesen hat Halo-játékot egyesített egy elképesztően nagyszerű csomagban, ráadásul a 343 Industries rengeteg extra tartalommal és egy szezonokra bontott jutalomrendszerrel is megfejelte a játékkollekciót. A várhatóan heteken belül megérkező nyolcadik szezon számos tartalmi újdonsággal, köztük néhány egészen vad új páncélszettel bővíti ki az így is óriási pakkot, úgy tűnik azonban, hogy ez lesz az utolsó hasonló jellegű, nagy tartalmi frissítés.

A 343 csapata a Halo Waypoint legutóbbi blogbejegyzésében folytatta a jó szokását és nyílt lapokkal számolt be a jövőbeli tervekről. Ebből megtudhattuk, hogy a The Master Chief Collection fejlesztése a jövőben sem ér véget teljesen, a stúdió ezzel foglalkozó ága továbbra is támogatja majd az ide tartozó játékokat, a nagy tartalmi csomagok helyett azonban 2022-től már csak kisebb frissítésekre számíthatunk.

Ennek az oka pedig egyértelmű: a Halo Infinite megjelenésével a rajongók figyelme az új játékra összpontosul, így a kettős live service helyett a stúdió tehát átszervezi az erőforrásait. Érdemes persze megemlíteni, hogy házon belül két különböző csapat dolgozott a The Master Chief Collection támogatásán és az Infinite fejlesztésén, az átfedés azonban eddig is gyakori volt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...