Battlefield 2042 - októberre csúszhat a bétateszt

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 17.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a Battlefield 2042 végleges változatának csúszása magával rántja a nyílt bétateszt rajtját is, ami a legújabb pletykák szerint szeptember helyett csak október elején fog elrajtolni.

Tegnap jelentettük, hogy a DICE "előre nem látott kihívások" miatt úgy döntött, pár héttel későbbre tolja a Battlefield 2042 eredetileg október 22-re tervezett megjelenését. Az új, november 19-re átcsúsztatott premier kapcsán kérdésessé vált, hogy a korábban pletykált szeptember 22-i nyílt bétateszt időpontja változatlan marad-e, de a legújabb hírek szerint a válasz sajnos nem.

A mindig jól értesült Battlefield-szivárogtató, Tom Henderson a Twitteren ugyanis arról számolt be, hogy két fázisban rajtol majd el a tesztkör, méghozzá októberben. Az első fázis október 6-án indul, amikor a játék előrendelői próbálhatják ki először a bétát, majd október 8-án csatlakozna hozzájuk mindenki más is, a nyílt béta ugyanis akkor venné kezdetét. A DICE munkatársai a hónap végére ígértek bármilyen tájékoztatást a bétateszttel kapcsolatban.

A Battlefield 2042 PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X/S-re jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...