Remekül teljesít a Tales of Arise

A Bandai Namco tájékoztatása szerint eddig nagyon sikeres napokat tudhat maga mögött az alig egy hete megjelent Tales of Arise. A sorozat új felvonása ugyanis máris elérte az egymilliós álomhatárt.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
#11: Miből gondolod, hogy ez egy japán játék?

https://i.imgur.com/K3K4zrE.jpg
#11
Haverom tegnap streamelte a demót . Nekem ennyi elég is volt. Ez már nekem túl japán. XD
#10
ShiftyModerátor
#3: Javítottam, köszi.
#9
#6: Update: PC-re is van demó.
#8
Egyik kedvenc sorozatom, Tales of Legendia óta játszom őket, tény hogy egyszer gyengébb egyszer jobb. A Vesperia után a Zestiria gyenge és unalmas volt, a Berseria pedig az egyik legjobb része lett.
Az Arise-ban eddig csak tizenórám van, és baromira remélem hogy lesz jobb. A karakterek, a sztori, a világ és a harc is sajna lapos eddig. De a legfájóbb a skitek humornélkülisége.
#7
#4: Jaja, én megnéztem egy pár perces gameplay-t, de aztán leszedtem én is a demo-t. Amúgy ha RPG én inkább a körökre osztott harc híve vagyok, az akció RPG nem a kedvencem, de még nekem is bejött a harc.
#6
#4: Valóban nagyon jó az új harcrendszer, 100% jobb, mint korábban azokból, amit hallottam. De konzolra van demó, miért nem próbálod ki?
#5
#4: Hidd el ha másban nem is, de a harcrendszerben akkora javulás van, hogy már nem lennék képes se a berseriával se a zestiriával játszani az arise után. Berseriában nekem minden harci animáció túl gyors volt, felfoghatatlan volt mi történik ,csak vertem a gombokat (valszeg én voltam retardált) aztán egyszercsak vége lett a harcnak. Itt az ariset a devil may cryhoz tudnám hasonlítani, nem egy gyors folyamatos harci animáció van ütéskor, hanem több részletből áll, és nagyon kielégítő meg érzed az ütéseket is.
#4
Nekem az a bajom az egész tales of sorozattal, hogy hiába kíváló a legtöbb tulajdonsága, a harcrendszer és harci irányítás katasztrofális. Én már csak tudom, játszottam a tales of berseriával és vesperiával. Ezek után a Zestiriát-Xilliát kipróbálni sem merem. Attól tartok az Arise sem jobb, inkább távol maradok tőle.
#3
"nagyon sikeres heteket tudhat maga mögött az alig egy hete megjelent Tales of Arise"...most ez hogy is van? XD
#2
Egyszerűen olyan jól sikerült a harcrendszer, hogy le sem tudom tenni a játékot. A hangok, zenék is mind fülbemászóan jók, a főhős hangja is nagyon kellemes és érezni a beleélést a komolyabb tónusú események alatt. Látványosak a harci kombók is, és nagyon sok képesség és tárgy van, amivel testre lehet szabni a karaktereket hogy igazodjon a játékstílusomhoz / vagy a nehezebb bossok védelmeit könnyebben áttörjük. A menü is szép és átlátható, egyetlen ami zavar az a táborozásnál a vásárlási opció, az nagyon tönkre tudja tenni a hangulatot :( de próbálok nem odanézni.
#1
Sziasztok! Erről várható majd teszt nálatok? Sok jót hallottam róla eddig.