A következő Wipeout-játék mobilos lesz

A Rogue Games és az Amuzo álmodja tovább a Wipeout-játékszériát, amely ugyan meghatározóan a PlayStationökön volt jelen, de az új része mobilokra érkezik. A klasszikus játékélmény képregényes grafikával párosul a Wipeout Rushban.

Az antigravitációs versenyekkel operáló Wipeout-sorozat 1995-ben kezdte meg diadalkörét, legutoljára azonban 2017-ben hallottunk róla – akkor is csak a korai részeket remasterelő Wipeout: Omega Collection robogott be PlayStation 4-re. Most egy új Wipeout-játék gördül ki a garázsból, ami maga mögött hagyja a Sony konzolját, és helyette mobilos cím lesz.

A Wipeout Rusht az Amuzo készíti a Rogue Games kiadói gondozásában, vadonatúj élményt ígér régi és új rajongóknak egyaránt. A nyaktörő sebesség változatlanul jelen lesz, de új játékmechanikákat is kapunk: például a különböző antigravitációs járgányokat össze is olvaszthatjuk jobb masinák eléréséért. Az egész egy képregényes körítést kap, és az egyszemélyes kampány sztoriját is animált képregényekben követhetjük majd.

A kampány mellett Quick Race mód és bajnokság is lesz. A versenyeket öt különböző pályán, hatvan ikonikus járgánnyal vívhatjuk, és persze felszerelhető fegyverből is akad majd bőven. A Wipeout Rush 2022-ben jelenik meg Android- és iOS-eszközökre.

1 komment - szólj hozzá!