Történetmesélős előzetesen az ELEX folytatása

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
Tegnap este lezajlott a THQ Nordic tizedik születésnapját ünneplő digitális rendezvény, ahol az ígéreteknek megfelelően az ELEX folytatása is képviselte magát. Ezúttal egy új, a történetet boncolgató kedvcsinálót kaptunk.

Az idei E3-on mutatkozott be az ELEX folytatása, ami a THQ Nordic tegnap esti digitális rendezvényén új, kifejezetten a második rész történetének kibontására koncentráló előzetessel jelentkezett. A friss hangulatfokozó elmagyarázza, mi vezette Jaxet az elszigeteltségbe, de az is kiderül, milyen fenyegetés miatt jött el az ideje, hogy főhősünk elhagyja száműzetését, és újra megpróbálja egyesíteni világának még szabad lakóit.

Az ELEX II egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de az már biztos, hogy PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re fog megjelenni.

2.
2.
crytek
Ha hozza az első szintjét már kapunk egy nagyon frankó játékot megint
1.
1.
hedzsooo
Az első rész hangulata, története, a szereplői minden nagyon rendben voltak, igen jó volt játszani! :)

Amennyiben sikerül a PB-nek pl. az in-game arcjátékokat kicsit tovább pofozni, szépíteni, részletesebbé tenni, + a szereplőknek adott hangok mind profik lesznek, akkor ez a 2. rész akár még ütősebb lehet még több játékos számára majd. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...