Számozott epizóddal tér vissza a Jagged Alliance

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A rajongók már évtizedek óta várják, hogy ismét számozott epizóddal jelentkezzen a kultikus Jagged Alliance-sorozat. A Tropico-sorozatért és a Surviving Marsért is felelős Haemimont Games jóvoltából most ez meg fog történni.

A bolgár Haemimont Games jóvoltából több mint húszévnyi hiátus után ismét számozott felvonással jelentkezik a Jagged Alliance-sorozat. A Szófiában székelő stúdiónak olyan játékokat köszönhetünk, mint a Victor Vran, a Tropico-széria egyes tagjai vagy a Surviving Mars.

Az új epizód helyszíne a fiktív Grand Chien lesz, ahol egy félkatonai erő, a Legion átvette a hatalmat. A hatalomátvétel természetesen káoszba fullasztja az államot, így jövünk mi a képbe a csapatunkkal, akikkel meg kell próbálnunk rendet tenni és felszabadítani a helyieket.

A játékmenet alapját ismét a taktikai, körökre osztott harcrendszer biztosítja, de a fejlesztők ötvözni fogják majd a játék világának szabad felfedezésével, stratégiai elemekkel, beleértve a területek feletti irányítás megszerzését, vagy a helyi erők kiképzését. Továbbá lehetőségünk lesz zsoldosaink képességeit és fegyverarzenálunkat is fejleszteni.

A Jagged Alliance 3 egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de az biztos, hogy jelenleg PC-re készül, és természetesen kooperatív módot is kapnak a rajongók.

4.
4.
hedzsooo
Még több RPG játékot a népnek! Bizony, a jóféle körökre osztottakból sem elég sohasem! :D
3.
3.
joshfeed
Mármint nagyon várós ! :) Azt a hozzászólás szerkesztőt vagy törlő gombot karácsonyra beadhatnátok a gamekapocs olvasóknak végre valahára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...