Halo 5: Guardians - ne várjuk a PC-s megjelenést

A hét elején valaki sikeresen bejutott a GeForce Now adatbázisába, ami rengeteg játék lehetséges PC-s érkezését leplezte le. Köztük volt a Halo 5: Guardians is, de a 343 Industries közösségi menedzsere, Brian Jarrard tisztázta a helyzetet.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#18
#14: Az alvás szokott segíteni az agy regenerációján.;)
#17
#14: Látod ezért nem kellett volna kábszizni.
#16
#14: "gyóccerre neigyál hemore" xD
#15
#14: Akkor azokra kell recsizni.
#14
#13: Az hogy ma ugyanezt tudja egy lövölde csak pepitában. Ja nem mert a többi cég még akciót, beleélésre alkalmas egyéb furfangokat is tudnak készíteni amitől egy csak a multit tolo cod singleje is szétveri minden aspektusában bármelyik halot
#13
#7: Mi a baromság abban,hogy mai szemmel elavult?
Mai szemmel a régi tps játékok is elavultak,mert nem volt bennük fedezékrendszer,csak szaladgáltál jobbra-balra a golyók elől.Mégis élveztük,de mai szemmel nem biztos,hogy így lenne.Elég sok olyan apróság van a mai játékiparban,ami egyik vagy másik játékból való ötlet és a fejlesztők aktívan használják,mi pedig megszoktuk.
Ott van akár az autós játékokban az ideális ív.A Forza 1 behozta,azóta pedig majdnem minden autós játékban benne van.
#12
Talán a második résszel játszhattam akkoriban és ott és akkor nagyon adta.
Na meg a fable: lost chapters.
A Halo 5 tökre bejött, főleg a multiplayer része.
Nekem eddig az a legjobb.

És azt is el kell ismernem hogy amikor játszottam a rech-el és nem rágta a számba hogy hova kellene menjek, az tetszett.
Meg a töltőképernyő alatt szóló zene.
Néha eszembe jut, hogy jó lenne előszedni az ilyen régi játékokat nosztalgiázni, de lehet sírva fakadnék annyira hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy mindig megmondja a játék hogy hova menjek és mit csináljak.
Meg nagyon rászoktam az online játékokra.
#11
#10: Erre már rég rájöhettél volna te is.:)
#10
#7: Magadtól vagy ilyen hülye, vagy valaki fogja a kezed?
#9
#7: Úgy értettem a mai szemet, hogy kölyökkoromban nem volt ilyen nagy az ingetküszöböm, így akkor megszerettem/végigjátazottam és azt a minőséget azért megkapod most is. Ma viszont már lehet bele se kezdenék.
#8
Először 2015-ben játszottam a Halokkal. Imádtam őket, még legendaryn is végigvittem őket. :). Abban is nagy szerepet játszott, hogy sokkal jobban szeressem a xboxot, mint a ps-t. Számomra többet jelent ez a sorozat, mint egy Cod, Doom, vagy Wolfeinstein.
#7
#6: Ezt a mai szemes baromságot sok helyen olvasom.

Mert milyen a mai szem?

Aki szarozza a halot nem a grafika miatt szarozza. Max ahhoz kell szem. A gameplay meg minden más ami van a grafikán kivül egy semmi. Amikor egy Codot sokkal jobban élvez az ember az már eleve gáz egy "nagy" konzol exklúzív szériára nézve.

Mindig mondom mindenhol ahol szóba kerül egyedül annyit tud felmutatni a halo hogy számomra a legnehezebb fps legnehezebb szinten. Soha nem tudtam végigvinni egyiket sem úgy aztán ennyibe ki is fullad
#6
Én megértem ha valakinek nem jön be a HALO. Mai szemmel, szerintem nekem sem venné be a gyomrom, ezeket a neonszínű goblinokat és úgy magát a színvilágot.
Viszont az első résznél ott voltam (a körgyűrűt volt, hogy perceken keresztül csodáltam az egen) és szerettem mindet. Sőt, az ODST nyomasztó hangulata és a Reach drámai története miatt, ez a kettő a kedvencem.
Aztán ott a Halo Wars ami a harmadik és minden csak utána. Na srácok, olyan szuper történettel rendelkező stratégiát én még nem láttam.
Olyan ez szerintem, mint nálam a Ryman és a JazzJack Rabbit. Anno, amikor megjelentek nem volt meg, később nem érdekelt, ma meg már rászánni sem tudnám magam, hogy pótoljam vagy felzárkózzak. Pedig a nagy számok törvénye alapján, biztosan remek kis platformerek.
#5
#3: Az összes többi halo is ilyen ne aggódj. :)
#4
#3: Én anno azért vettem (többek között) 360-at nem is bántam meg.
És PC-n is pont olyan jó mint boxon. Nekem az egyik kedvencem, és szerintem a legjobb Halo.
De erre mondják hogy ízlések és pofonok.
#3
A halo reach-et egyszer elkezdtem pc-n, de számomra egyszerűen élvezhetetlen.
Nagyon unalmas és monoton, a környezet meg olyan semmilyen.
A jet pack-es résznél abbahagytam és gyanítom hogy soha többet nem fogom előszedni.
#2
"köztük is a Halo Reach beígért PC-s verzióján"

WAT.MEME

Az már kijött lassan 3 éve.
#1
Nem is várom, ugyanolyan szar mint a többi