Wuchang - így fest a kínai Dark Souls

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
Kezd egyre erőteljesebb lenni a nyugati piacon is a kínai játékipar. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Leenzee Games legújabb játéka, a Wuchang: Fallen Feathers, ami lényegében a kínai Dark Souls.

A Wuchang: Fallen Featherst a kínai Leenzee Games készíti, a kiadásért pedig a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torchot jegyző Bilibili lesz a felelős. A játék a tervek szerint valamikor 2024-ben jelenhet meg, és ugyan nincsen pontos platformlistánk, de minden bizonnyal PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni.

Az alkotók le sem tagadhatnák, hogy honnan merítettek ihletet, hiszen a Wuchang egyértelműen a Dark Souls-sorozat és a Sekiro: Shadows Die Twice előtt tiszteleg. A küldetésünk, hogy megmentsük az országunkat, ahol komoly társadalmi problémák és természetfeletti furcsaságok kötik gúzsba a lakosságot. A Wuchang: Fallen Feathers a Ming-dinasztia utolsó éveiben játszódik, ahol Chongzhen császár felakasztotta magát, halála pedig komoly hatalmi vákuumot hozott létre, így országszerte véres konfliktusok vannak kialakulóban. Káosz, fosztogatás, katonai megtorlások uralják az átlagemberek mindennapjait. Közben egy titokzatos, rejtélyes és gyógyíthatatlan betegség is felütötte a fejét, ami fizikailag és pszichésen megváltoztatja a fertőzötteket, akik kiszámíthatatlanná és erőszakossá válnak.

Mi egy titokzatos női harcost formálunk meg, aki egy hatalmas kard mellett többek között fegyvert is tud majd forgatni. Most megnézhetjük, hogyan is harcol a játék főhőse.

12.
12.
Dízel
Inkabb a niohra hajaz. Full koppintas
11.
11.
Ooorky
#10: Akkor nem vestel semmit se.
10.
10.
Extol
Nem veszünk kínait ha lehet semmiből.
9.
9.
Parano1d
#8: Alap lenne, hogy olyan dolgokat mutatunk a produktumból, amik már készen vannak. Így max azt látják az emberek, hogy milyen gagyi amit csinálnak.
Ha 2024-re tervezik a megjelenést, az tiszta, hogy sok munka van vele még, de ezt így kár volt megmutatni.
Amúgy ekkora koppintást.. semmi eredeti ötlet.
8.
8.
nemfontos
#6: Messze nincs meg kész. Talán azért.
7.
7.
Csabzz
#4: Talán a Black Myth: Wukong lesz az első olyan kínai fejlesztés ami nyomába érhet a japán DS meg Sekiro játékoknak. Mondjuk előtte lehet felvárásolja őket valamelyik nagy Japán cég hisz elvileg kevesen vannak akik csinálják, de iszonyat jónak tűnik ami kijött eddig róla
6.
6.
mephi
A grafika és a mozi rész még oké és lenne, de a karakter mozgása az valami bűn rossz lett.
5.
5.
A Fénybenjáró
#4: Azaz, hogy nem túl sok sikerrel. :D Tényleg jó lenne már egy szájbavert szerkesztés gomb.
4.
4.
A Fénybenjáró
Mióta világ a világ, a kínaiak a japánokat próbálják koppintani. Nem túl kevés sikerrel...
3.
3.
Merőkanál
A nő mozgása valami elképesztő PS2 korszakot idéz . . .
2.
2.
pucu9011
Konkrétan ez egy át skinezett Sekiro. A kutya mozgása az enemyk a pálya szinte full ugyanaz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...