Pletyka: Star Wars-játékot készít a Quantic Dream

Hogy hangzik egy sztoriközpontú Star Wars-játék a Heavy Rain és a Detroit: Become Human fejlesztőitől? Ha hihetünk Tom Henderson értesüléseinek, akkor hamarosan valóra válhat ez az ötlet.

Tom Henderson bennfentes infói sorra bizonyultak valósnak a múltban, ennek ellenére azonban érdemes fenntartásokkal kezelni a mai hírt, hiszen akárhogy is legyen, egyelőre csupán pletykáról van szó. Ha azonban Henderson értesülései ezúttal is helyesek, akkor egy igen ígéretes új cím elébe nézhetnek a Star Wars-rajongók, a szivárogtató ugyanis a következő képet osztotta meg a Twitterén:

Úgy tűnik tehát, hogy az EA-exkluzivitásból elszabaduló Star Wars-franchise a Quantic Dream konyhájára is eljuthat, ha pedig David Cage-ről van szó, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy egy erősen sztoriközpontú alkotás lehet a tervezőasztalon. A francia stúdió olyan játékokat termelt az elmúlt évtizedben, mint a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls vagy a Detroit: Become Human.

A hivatalos megerősítésre valószínűleg még egy jó darabig várnunk kell, az azonban biztos, hogy izgalmas évek várnak a Star Wars-rajongókra. Jövő tavasszal érkezik a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, javában készül már a Knights of the Old Republic Remake, ráadásul a hírek szerint a Ubisoft is kipróbálja magát a messzi-messzi galaxisban.

44 komment - szólj hozzá!