Ezért köszön el Kratos a skandináv mitológiától

A PlayStation Showcase-en megmutatta magát a God of War: Ragnarök, és az is kiderült, hogy az új résszel elbúcsúzik a sorozat a skandináv mitológiától. Miután a rajongókat meglepte a készítők döntése, most elmagyarázzák, miért.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
#15: Na megjött a GOW fanboi... XD
#15
Én végig toltam az összes god of wart bele értve a psp részeket is és azt kell ,hogy mondjam ti teljesen hülyék vagytok.Az új god of warok mesterművek.Mondhatni a sorozat velünk nőtt fel és komolyodott meg és közeledig egy hosszù történet vége.A görög mitológia ki van maxolva szóval nem értem mit akartok még.A skandináv meg egy szinten van a göröggel.Mindkettő tökös világ.Ha nem tetszik van más játék is.
#14
#7: Ha jól emlékszem, a 2005-ös első részben, pontosan 3 boss volt összesen. A Hydra, Minotaur és Árész, de javítsatok ki, ha tévedek.
Ettől függetlenül én is remélem, hogy a következőben többet kapunk. Én imádtam a 2018-as részt is ennek ellenére.
#13
Én személy szerint nagyon rühellem ezt a kitérést ... Hol van ez a megismert God Of War-hoz ? A Görög mitológia sokkal nagyobb potenciál volt számomra látványosabb momumentálisabb volt mint ez ...Nekem unalmas ez a Ragnarök úgy ahogy van remélem a második felvonást sikerül kicsit tökösebbre venni . . .
#12
#4: A 7-ikben meg Hulk Hogan és Shawn Michaels ellen Tag team-ben a Boi-al.
#11
#5: A saját gyerekével csak megértik egymást...(Thor olyat odacsapott neki, hogy az időben is visszakúszott, illetve Loki baromi sok nyelvet megtanul ebben a részben...ezek mind benne vannak az első részben)
#9
#3: Jól mondod,jó játék volt+szép,de az igazi god of war-hoz képest egy xar
#8
#7: Ritkán lépek ilyet, főleg a CP2077 óta, de ezt tuti elő fogom rendelni. Nekem mai napig az egyik kedvencem.
#7
Nem volt ez rossz játék azért :) Nekem például eszméletlenül bejött, hogy Kratos megöregedett és még zordabb lett ezáltal a kinézete. Maga a világ szépen fel lett építve a Lore is kimerítő volt. A történet mesélés is szépen meglett oldva Mimir által, hogy felcsatoltuk az övünkre a fejét :D Néha a boy-ozás kicsit túl sok lett és a fene se akarta terelgetni a gyereket :D Viszont a leggyengébb pontja egyértelműen a megszokott gigantikus boss harcok elmaradása volt szerintem a játéknak. Ezek a Trollok... reméljük, hogy visszahoznak valamit a régi nagy boss harcokból ebbe a lezáró részbe. Mindenképp megveszem ez nem kérdés.
#6
#4: Lol.

Rendet rakna Kabulban.
#5
#1: Az újra élesztésen van a hangsúly, mert olyan régi és sokat megélt sorozatról volt szó, hogy a görög mitológiát igencsak felélte. Gyakorlatilag mindenki kinyírt a harmadik rész végére bele értve saját magát ! Jobblett volne -e egy görögös "milettvolna ha" rész?
Szerintem nem még így sem, hogy fogalmunksincs arról, hogy ha lehetséges, hogy Atreus hogy beszélhet a világ kígyóval Jormungand-al.
Én végig játszottam első résztől az utolsóig és érzem a görög mitológia kiüresedését. Perssze aki nem várt éveket egy új GOW megjelenésére csak kipörgette őket vagy nem is játszott velük lehet nem így érez. Ez is lehet a magyarázata annak hogy van aki görögmitológiát vitte volna tovább nem tudom.
#4
Remélem tökösek lesznek és a 6. részben Mohameddel küzd meg.
#3
#1: na ezt kár volt mondanod :-) jön mindjárt 10 user akik majd jól megmondják hogy a 2018-as god of war egy igazi mestermunka, nem pedig az első 3 részhez képest egy lebutított, fénylő kacat gyűjtő, pár gombos TPS egy vinnyogó hülyegyerekkel, favágással, hihetetlen innovatív fejszedobással és szép grafikával.
#2
Szerintem nem volt rossz ötlet a skandináv mitológia, hiszen a görög mitológiából már kihozták a maximumot (de lehet még többet is), viszont az új God of War nekem se jött be teljes mértékben. Félreértés ne essék, gyönyörű játék, kiváló munkát végeztek vele, de nekem túl sok volt benne a drámázás és túl sok unalmas résszel volt tele, ami már tényleg egy kicsit sok volt. Konkrétan egy ókori Last of Us-t csináltak belőle, csak kevésbé izgalmasan...
#1
Szerintem eleve fölösleges volt újraéleszteni a sorozatot és "beleerőszakolni" Kratost a skandináv mitológiába. Szerintem stílusidegen, vagy nem is tudom... A 4. rész (szerintem) iszonyat vontatott és unalmas lett, kb a felénél abba is hagytam, és azóta se kaptam kedvet hozzá, hogy újra nekifussak.