Age of Empires IV - nézz meg egy teljes meccset!

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén tartották az Age of Empires IV stressztesztelését, a készítők pedig ezzel párhuzamosan kiadtak egy videót, amely egy teljes multiplayer meccset örökít meg a játékból. Kólát, popcornt bekészíteni!

Eddig csak vágott kedvcsinálókat láttunk az Age of Empires IV-ből, az alábbi, közel háromnegyed órás videó azonban egy teljes multiplayer meccset örökít meg a ruszok és a Német-római Birodalom közreműködésével, méghozzá fejlesztői kommentár mellett. Jó szórakozást!

Az Age of Empires IV október 28-án érkezik PC-re, és természetesen Xbox Game Pass-előfizetéssel is hozzáférünk majd.

7.
7.
Ooorky
#6: 3. rész próbált fejlődni, pl. első rts volt rendes fizikával, meg a maga idejében álleejtős grafikával, csak a témaválasztás meg a rosszul öregedő 3d miatt ment a süllyesztőbe, miközben a 2. részt mai napig ezrek tolják.
6.
6.
adamsfamily
#5: Kérdés,hogy kit nézünk rajongónak.
Az Age of empires 1 volt az első játékom számítógépre 97-ben.A 2. rész szerintem mutatott némi fejlődést,viszont a 3. számomra csalódás volt.A Rise of Nations szerintem sokkal inkább tekinthető egy folytatásnak és a széria szellemi örökösének,mint a 3. Age of empires.
Lenne hova fejlődnie a szériának.
5.
5.
nemfontos
#1: Én nem hiszem hogy a rajongók nagyon új játékot szeretnének. Pontosan akkor lesz ez jó, ha nem rontják el amit mindenki szeret.
4.
4.
Ooorky
#3: Már a 2001-es Cossacks-ban is agyonütötték a katonákat a szétrepülő törmelékek, nem kell ahhoz UE5...
3.
3.
Dízel
Kicsit javult az épület rombolás, de még most is gagyi. Szétdől a vár és esés közbe eltünnek a törmelékek. Nem azt mondom unreal 5be legyen lemodellezve az összes kődarab valóságos fizikaja, de valami kicsit komolyabbra szamitottam. 2021 van.
1.
1.
MzperXD
Nagyon várom, de a videó alapján nem sokat fejlődött a korábbiakhoz képest, még grafikában sem. Ettől függetlenül (ha csak nem rosszabb mint a régebbiek) jó szórakozás lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...