Age of Empires IV - nézz meg egy teljes meccset!

A hétvégén tartották az Age of Empires IV stressztesztelését, a készítők pedig ezzel párhuzamosan kiadtak egy videót, amely egy teljes multiplayer meccset örökít meg a játékból. Kólát, popcornt bekészíteni!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
#6: Az első és második részt munkahelyen nyomtuk LAN partiban túlórázva.
Azok nagyon jók voltak. Egyszerű mind a faék ezekhez képest, de talán pont az volt a varázsuk.

A harmadik már kimaradt, ezt elnézve meg már nem is érdekel a dolog.
Lehet, ahogy öregszik az ember egyre inkább igazzá válik, hogy a kevesebb néha több?
#7
#6: 3. rész próbált fejlődni, pl. első rts volt rendes fizikával, meg a maga idejében álleejtős grafikával, csak a témaválasztás meg a rosszul öregedő 3d miatt ment a süllyesztőbe, miközben a 2. részt mai napig ezrek tolják.
#6
#5: Kérdés,hogy kit nézünk rajongónak.
Az Age of empires 1 volt az első játékom számítógépre 97-ben.A 2. rész szerintem mutatott némi fejlődést,viszont a 3. számomra csalódás volt.A Rise of Nations szerintem sokkal inkább tekinthető egy folytatásnak és a széria szellemi örökösének,mint a 3. Age of empires.
Lenne hova fejlődnie a szériának.
#5
#1: Én nem hiszem hogy a rajongók nagyon új játékot szeretnének. Pontosan akkor lesz ez jó, ha nem rontják el amit mindenki szeret.
#4
#3: Már a 2001-es Cossacks-ban is agyonütötték a katonákat a szétrepülő törmelékek, nem kell ahhoz UE5...
#3
Kicsit javult az épület rombolás, de még most is gagyi. Szétdől a vár és esés közbe eltünnek a törmelékek. Nem azt mondom unreal 5be legyen lemodellezve az összes kődarab valóságos fizikaja, de valami kicsit komolyabbra szamitottam. 2021 van.
#2
Hát ez vérgagyi.
#1
Nagyon várom, de a videó alapján nem sokat fejlődött a korábbiakhoz képest, még grafikában sem. Ettől függetlenül (ha csak nem rosszabb mint a régebbiek) jó szórakozás lesz!