Tovább tart a Call of Duty: Vanguard bétája

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 20.
  • Korai verzió
Link másolása
Az eredeti menetrend szerint tegnap kellett volna lezárulnia a Call of Duty: Vanguard nyílt bétájának, de a Sledgehammer Games úgy döntött, két extra nappal tolja meg a lövölde próbaidejét, így még van időtök bezsebelni a bétával járó ajándékokat.

Szokatlan döntésre szánta el magát a Sledgehammer Games, ugyanis bejelentette, hogy a tervezettnél később, csak szerda este lövi le a szombat óta minden platformon futó Call of Duty: Vanguard nyílt bétatesztet. A csapat minden bizonnyal szeretne további visszajelzéseket gyűjteni, ugyanis közel sem felhőtlen az új, ezúttal a második világháború idejében játszódó Call of Duty. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, konkrétan egy félkész játék benyomását kelti egyelőre az összkép, hiszen a Vanguard hiába tűnik csak egy átkszkinezett Modern Warfare-nek, a fejlesztők lényegében minden elemét elrontották a játéknak. Pocsékok a hangok, rosszul vannak balanszolva a harcok tempóját meghatározó opciók, borzalmasak a pályák, és az új Gunsmith is inkább kérdéseket vet fel.

Ráadásul hiába jelentették be nagy elánnal az új csalók elleni rendszert, már a béta ideje alatt is megjelentek a különböző csalásokat használó játékosok, ami eléggé kétségessé teszi, milyen jövő is vár a Warzone-ra novembertől.

A nyílt béta szeptember 22-én, este 19 órakor zárul le.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...