Folytatást kaphat a Slaps and Beans

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Trinity Team és a Buddy Productions úgy döntött, hogy a Kickstarter segítségével megpróbálják tető alá hozni a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans folytatását. Az új epizód kalapozása még javában tart.

Hazánkban népes rajongótáborral bír Bud Spencer és Terence Hill, így örömteli hír, hogy a két egykori pofozógép 2018 környékén megjelent játéka, a Slaps and Beans folytatást kaphat. Ez csakis a rajongókon múlik, a Trinity Team és a Buddy Productions úgy döntött, hogy megpróbál összehozni egy második részt, ehhez viszont a Kickstarteren próbálnak meg pénzt kalapozni.

Az ígéretek szerint a második felvonás több fronton is igyekezne javítani az első rész hibáit. Megújul a harcrendszer, még pofásabb és részletesebb lesz a pixelart látvány, illetve kapunk új játékmódokat, négyfős partijátékokat, valamint a kampány is játszható lesz egyedül vagy kooperatív módban. Hőseink kalandja akár magyar nyelven is élvezhető lesz, továbbá a játékmeneten is áramvonalasítanak a készítők.

Még negyven napig lehet adakozni, a kitűzött cél 257 634 dollár elérése. Jelenleg 62 373 dollárnál áll a számláló.

22.
22.
C0m1n65un
#19: Igen. Ezek a filmek angolul készültek eredetileg, ezért kellett szinkronizálni Őt olaszra, de a film eredeti nyelvén T.H. hangja hallatszik. Giuliano Gemma-val is ugyan ez volt (Őt is Pino Locchi szinkronizálta le egyébként). Bud-ról nem tudtam eddig, hogy miért hablatyolt a forgatásokon, de Ő maga is több interjúban elmondta, hogy a forgatások nagy részén ez volt. Lehet tényleg az akcentus/illetve angol nyelvű film esetén a csekély nyelvtudása miatt volt ez így. Az olasz filmgyártást nehéz megérteni.
21.
21.
delphijos
#19: Ja, hát nápolyi zsarunak jó volt az akcentus. :)
20.
20.
C0m1n65un
Én szívesen játszanék a második résszel. Az első részt egyedül és coop-ba is végigtoltam, és csak egyszer kellett újratöltenem egy pályát. Néhány bogár ugyan tényleg maradt a végleges verzióba is, de nem vészes. Nálam a hangulat is teljesen átjött, A játékmenet viszont tényleg kicsit kezdetleges volt (főleg egy SOR 4-hez képest), de ezt nyilván a fejlesztők is érzik, ezért szeretnék a folytatást jobbra csinálni. Sajnos a licenc-ek és a szinkron miatt kell ez a sok pénz nekik.
19.
19.
Ooorky
#18: Imdb oldalán még az is fent van kik adták a hangjukat hozzá:
"Pino Locchi was his Italian voice in 18 films. Massimo Turci, Sergio Graziani and Michele Gammino also dubbed him in Italian."
Ironikus módon angolul a saját hangját lehet hallani...


Bud Spencer pl. a Piedone filmekben saját hangján beszél olaszul, többi filmben is az erős dél-olasz akcentusa miatt cserélték le...
18.
18.
C0m1n65un
#15: Pont Bud Spencer-t szinkronizálták újra olaszul, mert Ő csak hablatyolt a filmekbe tudtommal. Terence Hill tökéletesen beszél németül (több német nyelvű filmbe is szerepelt karrierje elején), olaszul és angolul is. Az lehet, hogy T.H-t is újra szinkronizálták azokba a filmekbe amik eredetileg angol nyelven készültek, de az elenyésző, általában olasz nyelven készültek, és az angol volt a második szinkron.
17.
17.
Ooorky
#16: Amennyire én tudom nálunk, a volt NDK területén és Brazíliában van kultuszuk, pl. USA-ban alig ismerik őket.

Egy angol nyelvű bemutató alá pár hónapja bekommenteltem, hogy nálunk azért népszerűek, mert anno a kommunista cenzúra átengedte a filmjeiket, míg más nyugati filmek több év késéssel, erősen megvágva kerültek a mozikba, ha egyáltalán bekerültek.
Erre pár héttel később egy magyar cikkben viszontláttam ezt a baromságot XD
16.
16.
delphijos
#15: Ja, hát az “eredeti” hang itt lehet félrevezető volt, én az angolt próbáltam. ( olyanoknál amik már ott készültek ) Nyomás utána, Bűnvadászok, stb….
15.
15.
Ooorky
#14: Pedig Terence Hill-t az összes filmjében szinkronizálták még olaszul is, Don Matteo-ban lehet először hallani a valódi hangját.
8.
8.
maktub
#4: Mint bunyós játék felejthető kategória. Amikor én megvettem már legalább egy éve megjelent, de még mindig bugos volt. A Spencer-Hill filmek báját se sikerült szerintem visszaadni, a fan service lefárasztóan primitívbe ment át a végére. Szóval a folytatásnak van hová fejlődnie.
7.
7.
Gerzson95
#6: Érdekes nekünk sikerült gond nélkül teljesíteni. :)
6.
6.
Ooorky
#4: Fasza, főleg coop-ban, kivéve néhány eventet (sör-virsli verseny, roncsderbi) ami teljesíthetetlen ha nem single-ben tolod.
Külön poén, hogy magyar feliratos, mert akkora rajongó nemzet vagyunk, hogy még a digó fejlesztők is tudják.
5.
5.
Aanash
#3: Lehet a jogdíjak miatt kerül ennyibe.
4.
4.
Aanash
3.
3.
Gerzson95
Nem túlzás egy ilyen játékhoz ez az összeg?
2.
2.
Ooorky
1.
1.
Ooorky
Szívesen szállék, ha nem 50€ lenne egy Switch kulcs ami még csak nem is garantált...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...