Far Cry 6 - Giancarlo Esposito mesél az alapokról

Olyan élőszereplős kedvcsinálókat kapott a Far Cry 6, amelyekben a játék főgonoszát alakító Giancarlo Esposito mutatja be az új felvonás legfontosabb alapjait, legyen szó a fegyverfejlesztésről vagy a harcrendszerről.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#34
#33: A pókember a mekkája azoknak, akik utálják az open-world gameket szerintem, mert él és lélegzik a város. De nem érzem magam se bezárva, se pedig pöttynek egy túltolt mapen, hanem szerves része vagyok a világnak vagy hogymondjam..egyszerűen tökéletes, és képes vagyok órákat lengedezni meg rohangálni a falakon, annyira jó hogy az irányítás reszponzív és azt csinálja a karakterem amire utasítom, annó ocarina of timeban éreztem ilyen jó irányítást, amikor backflipeket csináltam.
#33
Adják oda a FC7-et az Insomniac-nak és az lesz az év játéka meg az évtized FC-ja.
Most, hogy éppen a 2018-as Spider-Man-t tolom jöttem rá, hogy open world-ben is lehet tartalmas, húzós, jó minőségü játékot csinálni a Witcher 3 után.

Csak hát nem a franciáknak kell kiadni a munkát. Azok folyamatosan csak elcseszik ezt a sorozatot is, az AC-t is meg a Ghost Recon-t is.
Mintha direkt csinálnák, csakazértis!
#32
Ezúton grat a hozzászólóknak :D Köszi, jókat nevettem :D
#31
#30: *az akkut sem.

#26 helyett #28
#30
#27: Először is: MKBHD szakember. Másodszor: A legismertebb és a legelismertebb megmondóember tech témában, főként mobiltechnológiák terén. "Amíg nem volt wireless töltés az IPhone-ban ezért ment a fikázás, most már megint kábeles kell?"
A gyorstöltés évek óta olyan feature, ami elengedhetetlen és tapasztalatból tudom, hogy nem nyírja ki a töltőt, bár én csak akkor használom ha szükségem van rá. Bár én szánalmas vagyok, így nyilván nem fogadod meg a tanácsom, de ilyen szakmaisággal inkább ne szólj hozzá egy témához, mert nem a legjobb színben tüntet fel.

#26: Ez szarkazmus volt, általában autizmus spektrum zavarral élő emberek nem képesek felismerni.

#29: Miután MKBHD szakmaiságát firtattad, akkor miért linkelgetsz politikai propagandaoldalakat? Nem érzed az ellentmondást?
#29
Ja, és még egy ha xiaomi, stb… Ilyen hír is van:

https://index.hu/kulfold/2021/09/22/litvania-kina-mobiltelefon-xiaomi-huawei-biztonsag/

Akkor ?
#28
#24: Ez már tényleg vicc amit művelsz. Nulla érv ? Mire vártál érvelést ? Erre ?

“ PS exkluzívoknál valóban sokan sírnak, mert kevesebb a grindolás, mint az ubi játékokban és fő sztorira van fektetve a hangsúly. Nem is vesz senki ps-t, pont ezért”

A nagystillű lekezelő stílustól meg nem leszel okosabb. Csak szánalmas.
#27
#26: És ezzel ni a rákot akarsz bizonyítani ? Persze nem azt mondom hogy ez a csatorna nem jó, de az hogy hány felirat okozó van az mégis mit bizonyít ? Ez a fickó jó előadó de nem szakember. A kameránál konkrétan azt mondja jobb mint az előző gen, de nem jó. Ezt mondtam én is , hogy 3D biometrikus azonosításhoz ez még nem elég, vagy túl lassú lenne. Ha kiforr a technika majd lesz használva. 120 wattos töltő ? Amíg nem volt wireless töltés az IPhone-ban ezért ment a fikázás, most már megint kábeles kell ? Mert a xiaomi azt mondta hogy nem bassza szét az aksit ? Mondtak azok már sokmindent…. Hagyjuk már tényleg.
#26
#20: https://youtu.be/ZvPzY6MsmCsí
Ezt csak így itt hagyom, a 14.7 millió feliratkozó hülye, csak te vagy a helikopter.
#25
#18: Bocs, én magyar fórumokat nem igazán követek, max a prohardvert, úgyhogy nem értem a mikroközösséged problémáit.
#24
#20: A sokadik hisztizős komment, 0 érvvel... Megszoktam már.
#23
Giancarlo Despasito :D
#21
#14: Nem vagy normális!
#20
#14: “ PS exkluzívoknál valóban sokan sírnak, mert kevesebb a grindolás, mint az ubi játékokban és fő sztorira van fektetve a hangsúly. Nem is vesz senki ps-t, pont ezért”

A notch miatt, ugye ? :D A hónap szánalmas kommentje díj várományosa. Ha már nincsenek érvek….
#19
#17: Hát ha csak ezt az oldalt nézem, és hogy mi ment itt a játék hírei alatt a “kislétszámú fikahad”-al vitatkoznék. Ahogy mondtam nem volt célom hogy ezt a vitát előhozzam, de ne akarjátok már megmagyarázni hogy a történet nem volt megosztó a játékosok körében, mert ez egyszerűen nem igaz. És nem egy “kis létszámú fikahadról” van szó, távolról sem….
#18
#16: Nem emlèkszek már ilyenekre hogy mikor volt szivárgás, csak annyit tudok hogy volt de, pont leszartam minden fèle hírt vele kapcsolatban pont az ilyenek miatt. Amúgy előrendeltem ès az első perctől hogy tőlthető volt már játszottam vele + 2x játszottam vègig. Szóval nem tudom mik kell kapásból arcoskodnod amiatt mert nem emlèkszek arra amit pont figyelmen kívűl hagytam.
#16
#15: Hónapokkal előbb volt a szivárgás. Gondolom, nem játszottál a játékkal, mert akkor ilyen hülyeségeket nem írnál. Sokkal jobban fel van építve a történetmesélés.
#15
#14: Ez sem teljesen igaz, mert az hogy pár nappal előtte voltak spoileres videók az ok de, sokan ott hagyták abba a játèkot amikor az a bizonyos ember feldobta a bakkancsát. Vagy ha nem is ott akkor meg annál a pillanatnál amikor szembesítenek hogy a gyilkosával kellett tovább játszania, + ráadáskènt mèg külsőleg is íritáló volt sokak szemèben. Ès mèg sok kisebb apróság amit már nem írok le egy Far cry hír alá.