Brit toplista: a Deathloop kapásból aranyérmes lett

Az Arkane Studios időhurkos játéka remekül kezdte az első hurkot: egyből a brit dobozos játékeladási lista élén. A szigetországba érkező friss PlayStation 5-szállítmányból más konzolexkluzív játékok is profitáltak.
  • Írta: gorien

Kommentek

#9
#2: Nem bántásiból, de megvetted és játszottál is vele? Sztem a sztori elmesélésének a megközelítésmódja teljesen egyedi. A játékmenet is. A grafika meg a zene több helyen NOLF-os, de mondjuk az nem véletlen. Ha esetleg úgy emlékeznél, hogy a NOLF grafikája is ilyen volt, akkor azért tévedtél pár évtizedet. De igaz ami igaz, a NOLF a maga idejében csúcs graf és csúcs design volt, ahogy emlékszem. Ez meg csúcs design, és OK graf. Én spec egy Nolf2-vel ma már nem is nagyon tudnék játszani, annyira nem kötne le. Az eredeti az más tészta, azt imádtam, de a folytatás az első harmad után nekem eléggé leült.
Az mondjuk igaz, hogy a továbbvitt cuccok miatt hamar imba lesz a karakter, de a ueves tűzpárbajok miatt ennek én max inkább örülök. Az itt felszabadult energiát lehet az alapprobléma megoldásba fektetni.
#7
#6: Minden értékelés szubjektív. Azt is figyelembe kellene venni, hogy aki a Deathloopra 10 pontot adott 10-ből, az más játékokat hogyan értékelt. Sarkosan fogalmazva, ha valaki csak autós játékokkal játszik, akkor a legzseniálisabb stratégia játék elé ültetve sem biztos, hogy mondjuk 8-nál többet adna.
A Deathloopra nem egy ember mondja, hogy ikonikus alkotásnak tekinthető (ezért a 10 pont), mert olyan egyedi felépítése van game-design szempontból, és abban kerek egészet alkot, ami megkülönbözteti más játékoktól.
Ettől függetlenül lehet, hogy nem tetszik ezért vagy azért sok embernek, viszont a tesztelő szubjektív véleménye szerint ez egy kiemelkedő alkotás.
#6
#5: A 10 pontos értékelések azért mégiscsak érthetetlenek vagyis erősen túlzottak.
#5
#2: Fortnite-szerű pályadesign?! Mégis miben? Ja, hogy sziget van mindkettőben??? Ok.
Én azt mondom, ha ilyenek lesznek a gyenge játékok, akkor örülhetünk.
#4
Szerintem a játék legnagyobb gyengesége hogy túl könnyű a cuccokat / képességeket átvinni a következő loop-ba, és emiatt elég OP lesz a karakter , plusz nem igazán lesz tétje ha meghal az ember.
#3
#2: Lol
#2
Mondjon bárki bármit, ez a játék kurv@ gyenge lett. Milliószor látott megközelítés, fortnite-szerű pályadizájn, NOLF 2-ben már látott grafika, 60 fps, hatásvadász zene, valamint 2 non-cis főszereplő egy edgelordul megírt történetben. Tizenkettő egy tucat és kész. :)
#1
Mondjon bárki bármit, ez a játék kurv@ jó lett. Tök újszerű megközelítés, jó pályadizájn, tetszetős grafika, 60 fps, isteni hangulat, adaptív és fülbemászó zene, valamint 2 jó fej főszereplő egy jól megírt történetben. Szórakoztató és kész. :)