Újra megmutatta magát a Negative Atmosphere

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
A Dead Space nyomdokaiban halad a Negative Atmosphere, amelyben a katonaorvos Samuel Edwards túlélését kell biztosítanunk egy veszélyekkel teli űrhajó fedélzetén. A fejlesztők egy háromperces gameplay-előzetessel jelentkeztek.

Két évvel ezelőtt írtunk először az egyszemélyes projektként indult Negative Atmosphere-ről, ami nagy kanállal merít a Dead Space-játékokból. Ebben az alkotásban a TRH Rusanov fedélzetén kell boldogulnunk Samuel Edwardsszal, akinek gyilkos masinák és szörnnyé mutálódott, volt bajtársak is az életére törnek. Ebből kapunk ízelítőt az új gameplay-előzetesben.

A túlélésünket nemcsak az ellenfelek lekaszálásával biztosíthatjuk, hiszen Edwards orvosi tudását is bevethetjük saját magunk fejlesztésére. A játék során többször is morális döntéshelyzetbe kerülünk, ám a főhősnek sok mindenről megvan a maga álláspontja – ha ezt nem ismerjük ki, és ellene döntünk, az idővel Edwards mentális állapotának romlásához vezet.

A Negative Atmosphere egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal. Elsősorban PC-re fog megjelenni, de a Sunscorched Studios nem zárja ki a konzolos verziók lehetőségét sem.

1.
1.
crytek
Még mindig jóféle. Kíváncsi leszek rá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...