Gran Turismo 7 - ilyen lesz az évfordulós kiadás

A Sony megerősítette, milyen előrendelői extrákkal kedveskednek a Gran Turismo 7 kapcsán, illetve lerántották a leplet a játék évfordulós kiadásáról is, ami a sorozat 25. születésnapja alkalmából lesz majd megvásárolható.

Ha minden jól megy, akkor már nem kell sokat várni a Gran Turismo-sorozat hetedik epizódjára. A premier ráadásul egybeesik a franchise jubileumával is, hiszen pont akkor tölti be 25. születésnapját a sorozat, amikor begurul a hetedik epizód.

Nem véletlen, hogy a Polyphony Digital és a Sony is méltó módon szeretné megünnepelni ezt a mérföldkövet, így a rajongóknak lehetősége lesz bezsebelni egy 25. évfordulós gyűjtői kiadást a Gran Turismo 7-ből.

A játék alapkiadásának előrendelői bónuszként bezsákolhatnak 100 ezer kreditet, valamint olyan gépcsodákat, mint a Toyota Castrol TOM'S Supra, a Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth) és a Porsche 917K Living Legend.

Akik inkább a 25. évfordulós gyűjtői kiadás dobozos változatára szavaznak, azok kapnak egy gyönyörű fémdobozt, amiben megbújik majd a PlayStation 5-ös változat lemezes változata, illetve a PS4-es kiadás digitális verziója is. Emellé jár majd még 1 100 000 kredit, egy országspecifikus festéssel ellátott Toyota GR Yaris, 30 gyártó/partner avatárja, a játék hivatalos zenéje, a The Music of Gran Turismo, továbbá a fent említett járgányok is megbújnak a csomagban.

Aki pedig nem szeretné a polcon bámulni a dobozt, annak figyelmébe ajánljuk a 25. évfordulós kiadás Digital Deluxe-változatát, ami annyiban lesz más, mint a dobozos verzió, hogy 1 600 000 kreditet kapunk ajándékba hozzá.

A Gran Turismo 7 2022. március 4-én jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

6 komment - szólj hozzá!