Készül a következő Titanfall?

A remekül sikerült, de a rosszul időzített megjelenés miatt a süllyesztőben gyorsan eltűnt Titanfall 2 óta nagyon várják a rajongók a folytatást. Egy friss Twitter-bejegyzés szerint minden esély megvan rá, hogy meg is kapják azt.

Tegnap kicsit ellentmondásos kommunikációt folytatott a Respawn Entertainment, ugyanis a Titanfall közösségi koordinátora, Jason Garza egy livestreamben még úgy nyilatkozott, hogy a stúdió több különböző játékon is dolgozik jelenleg, de ezek között nem szerepel semmi olyan, ami a Titanfallhoz lenne köthető. Pedig már bizakodásra adhatott okot a GeForce Now múltkori szivárgása, ahol felbukkant a Titanfall 3 neve is.

Később azért annyit tisztázott még Garza, hogy a Titanfall 2 szervereit ért támadással kapcsolatos nyomozás természetesen még zajlik.

Aztán nem sokkal később megjelent egy Twitter-bejegyzés a Respawn Entertainment hivatalos oldalán, ami eléggé egyértelmű üzenetet tartalmazott. Ebben a bejegyzésben ugyanis a Respawn kihangsúlyozta, hogy ellentétben azzal, amit egyesek jelentettek, a Titanfall továbbra is nagyon fontos a csapatnak. Majd hozzátették, "ki tudja, mit hoz még a jövő".

6 komment - szólj hozzá!