Disco Elysium: The Final Cut - jön a dobozos kiadás

A ZA/UM és az iam8bit tájékoztatása szerint novemberben dobozos kiadást kap a Disco Elysium: The Final Cut. Üröm az örömben, hogy a most bejelentett fizikai változat csak PlayStation 4-re és PlayStation 5-re lesz beszerezhető.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#5
#4: Teljes mértékben egyetértek veled! Manapság nagyon ritka az ilyen "mély" játék, ami ennyire minőségi élményt tud adni. A világ, a karakterek, a zene a párbeszédek egyszerűen fantasztikusak. Pont ezt sajnálom a legjobban a modern játékiparban, hogy a legtöbb produktum annyira felszines és semmilyen pl egy ilyen alkotáshoz képest, hogy az már fáj. És íme, nem kellett hozzá világhírű studio, sem egy kimaxolt legújabb nextgen gép hogy élvezni lehessen. Kár hogy nincs hozzá magyar nyelv is, hogy itthon több emberhez is eljuthasson ez az élmény.
#4
#3: Hát igen, a nyelvezete kb c2 szint, bevallom, és sem értettem minden kifejezést közel sem, de a lényeg átjött.
Engem a mai játekok 95%-a nemigen fog meg, maximum pár napig elvagyok velük, végigvinni nagyon keveset sikerül érdeklődés hiánya miatt. Túl hosszúak, önismétlődöek, megunhatóak.
Viszont ez a játék, a maga akár 50-60 órájával ami szintén nem rövid, az elejétől a végéig teljesen beszippantott.
Olyan filozófikus mélységeket érint olyan mesterien, miközben nem felejt el játék lenni!!!, hogy az elképesztő. Hihetetlen, hogy a játéknak tényleg minden játékos cselekedetre van válasza.
Manapság csak sétaszimulátorok próbálkoznak hasonlóan mély történettel, érzelmekkel operáló játék lenni, a Disco köröket verve rájuk ezt valódi RPG-ben teszi.
Minden tisztelet a fejlesztőknek.
#3
#2: Nekem is tetszene nagyon a játék, de pár óra játék után rá kellett h jöjjek, h ehhez az én közép-fokú angol nyelvvizsgám édes kevés.
Nagyon komoly hangulata van a játéknak, beszippantja az embert rögtön, csak sajnos az ismeretlen szavak folyamatos guglizása elvette a kedvem a dologtól.
#2
Az utóbbi évek, sőt évtized legegyedibb, legnagyszerűbb játéka. Elképesztő, hogy a csapat első játéka.
#1
Akkor menjenek a sunyiba. Simán beszereztem volna pc-re.