A dzsungel könyvével erősít a Disney játékcsomagja

Korábban egy korhatár-besorolás már árulkodott róla, nem sokkal ezelőtt azonban hivatalosan is megerősítették, hogy frissített kiadást kap a Disney játékgyűjteménye. Ez már A dzsungel könyvét is magába foglalja.

Frissített kiadást kap a Disney játékgyűjteménye, a röviden már csak Disney Classic Games Collectionként emlegetett csomag legfőbb újdonsága, hogy a rajongók kívánságára az Aladdin és Az oroszlánkirály játékváltozata mellett A dzsungel könyve is helyet kapott benne. További fontos adalék, hogy mind az Aladdinból, mind A dzsungel könyvéből elérhető mindkét 16-bites konzolos változat: így a Sega- és a Nintendo-hívők is megtalálhatják a számításukat.

Aki nem ismerné a két évvel ezelőtt bemutatott csomagot: a gyűjtemény némileg feljavított grafika és 1080p-re húzott felbontás mellett tálalja újra a klasszikus platformereket, méghozzá többféle kiadásban és különböző filterek mellett. Szabadon hallgathatjuk vissza a soundtrackeket, digitális múzeumot kapunk fejlesztői interjúkkal és más látnivalókkal, valamint számos modern kényelmi funkciónak örülhetünk: visszatekerhetjük az időt, ha elrontottunk valamit, átugorhatjuk a nekünk nem tetsző részeket, emellett végigjátszás és gyorsmentés is érkezett a portokhoz.

A megújult csomag ősszel érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre, a dobozos változatokban pedig a készlet erejéig a négyféle retró kézikönyv egyikét is megtaláljuk. Arról nincs hír, hogy az eredeti gyűjtemény vásárlói kapnak-e valamilyen kedvezményes frissítési lehetőséget.

3 komment - szólj hozzá!