Újra mozgásban a Marvel's Guardians of the Galaxy

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
Kevés szedett-vedettebb szuperhőscsapat létezik a Galaxis Őrzőinél, úgyhogy komoly feladat vár majd ránk, ha elvállaljuk Peter Quill feladatát. A legújabb előzetesek arról számolnak be, hogy hogyan válhatunk igazi vezetővé.

Két újabb előzetessel lepett meg bennünket az Eidos Montréal, melyeknek hála jobban megismerhetjük a jövő hónapban érkező Marvel's Guardians of the Galaxyt. A videópárosban a játék direktora, Patrick Fortier elárul egyet, s mást arról, hogy hogyan válhatunk igazi csapatvezetővé - legalábbis olyan mértékben, ami Star-Lordtól elvárható.

Peter Quill csapata nem egy pacifista bagázs, rengeteg időt töltünk majd pofozkodással, igazán hatékonyak azonban csak akkor leszünk, ha mindezt koordináltan tesszük. Az Őrzők vezetőjeként Star-Lord akció közben is megkérheti a társait arra, hogy használják a különleges képességeiket, de a számítógép által irányított szövetségeseink maguktól sem lesznek gyámoltalanok, hiszen ahogy azt a videóban is láthatjuk, Rocket, Groot, Drax és Gamora mind a szerepüknek megfelelően teszik majd a dolgukat.

Két bevetés közt persze akad majd némi üresjárat is, de a Milano fedélzetén eltöltött időnk sem lesz eseménytelen. A mozgó otthonunkként funkcionáló hajón fejleszthetjük majd a szuperhőseink képességeit és felszerelését, melyekre szükségünk is lesz, hiszen sosem tudhatjuk, hogy milyen veszélyek lesnek ránk a furcsa idegen bolygókon. Egy azonban biztos, ha pácban vagyunk, a társaink segítségére mindig számíthatunk - csak ne felejtsük el ezt honorálni néha pár bátorító szóval!

A Marvel's Guardians of the Galaxy október 26-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStatation 4-re, PlayStation 5-re és (felhős formában) Nintendo Switchre.

1.
1.
norbi27
"a Milano fedélzetén eltöltött időnk sem lesz eseményteli"
Freudi automatikus javítás :).
Általánosan nem nagy várakozás övezi a játékot, de nekem kifejezetten tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...