Fejlesztői videónaplón a Jurassic World Evolution 2

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
A Jurassic World Evolution 2 megjelenéséhez közeledve újabb fejlesztői videóbemutatóval jelentkezett a Frontier Developments csapata. Ezúttal a prehisztorikus parképítő két fő játékmódját, ismerhetjük meg jobban.

Júliusban láthattuk a Jurassic World Evolution 2 legutóbbi fejlesztői naplóját, ideje volt tehát, hogy a Frontier csapata újra beszámoljon a játékáról. A britek ezúttal a parképítő két fő játékmódját mutatták be: a Campaign vagy a Chaos Theory opcióját választva merőben eltérő megközelítésből láthatunk majd neki a dinoszauruszok gondozásához.

A hagyományos kampányban ezúttal szokatlan módon nem az lesz a célunk, hogy egy profitorientált parkot hozzunk létre. A Jurassic World: Bukott birodalom eseményei után játszódó történet felütésekor az őshüllők szabadon járják Amerikát, a mi feladatunk tehát az lesz, hogy felkutassuk és begyűjtsük őket, ügyelve mind az emberek, mind pedig a dinoszauruszok biztonságára. A történet során számos ismerős karakterrel találkozhatunk majd, akik szakértelmére szükségünk is lesz, ha nem várt nehézségekbe ütközünk.

A Chaos Theory nevezetű játékmód ellenben sokkal jobban hasonlít a hagyományos parképítők menetére. A feladatunk itt az lesz, hogy a mozifilmek által inspirált szcenáriók során felvirágoztassuk a parkjainkat, lehetőleg elkerülve a már jól ismert katasztrófákat.

A Jurassic World Evolution 2 november 9-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, illetve PlayStation 5-re.

1.
1.
Ghabor76
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...