Ilyen élesben a Battlefield Mobile

Nem a Battlefield 2042 az egyetlen Battlefield-játék a láthatáron, hiszen már javában készül a széria mobilos vadhajtása is. Az EA néhány országban már teszteli a játékot, így megérkeztek az első gameplay-felvételek.

A hónap elején számoltunk be a Battlefield Mobile érkezéséről, ugyanekkor pedig azt is megemlítettük, hogy az EA máris tesztelésre küldte a játékot Indonéziában és a Fülöp-szigeteken. Egyelőre tehát egy igen korai soft-launchról beszélhetünk, amit érdemes eszerint kezelni, az interneten megjelent videókat böngészve azonban annyit már leszűrhetünk a látottakból, hogy a mobilos lövöldéből nem maradnak ki a széria alappilléreit jelentő kasztok, az olyan klasszikus játékmódok, mint a Conquest, a rombolható környezet, vagy a vezethető járművek.

A free-to-play üzleti modellel érkező, és mikrotranzakciókkal, valamint battle pass-szel megtámogatott játékot egyébként az Electronic Arts új mobilos fejlesztőbrigádja, az Industrial Toys fejleszti. A csapatra vélhetően még hosszas kemény munka vár, hiszen a nemzetközi launch időpontját valamikor 2022-re becsülték.

11 komment - szólj hozzá!