Disciples: Liberation - bemutatkoznak a társak

Nevendaar földjének felszabadítása nem lesz egyszerű feladat, szerencsére azonban nem kell egyedül csinálnunk. A Disciples: Liberationben társakat is fogadhatunk, ők mutatkoznak most be.

A Frima Studio és a Kalypso Media gondozásában készülő Disciples: Liberation év elején mutatta meg magát először, később részt vett az IGN Expón, majd a megjelenési dátumát is leleplezték: október 21-én várhatjuk ezt a sötét fantasy világban játszódó, körökre osztott harcokkal operáló szerepjátékot.

A Disciples: Liberationben Nevendaart kell felszabadítanunk, amihez sok harcon és politikai játszmán keresztül vezet az út. Küldetésünkben társakra is lelünk, róluk szól az új előzetes. Baghtal démoni erőket állít szolgálatunkba, Ormeriel a tűz és a jég erejével támadja az ellent, Ejamar a holtakból nyeri a hatalmát, míg Corisandre az egészségünkért felel majd.

A Disciples: Liberation PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re is meg fog jelenni. A játék egy demóval is képviseltetni fogja magát az október 1-7. között tartott Steam Next Festen.

0 komment - szólj hozzá!