TUDUM: a Stranger Thingstől a The Witcherig

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Tegnap este lezajlott az első TUDUM, a Netflix rajongói eseménye. A háromórás műsor bőven hozott bejelentéseket és látnivalókat, kiszemezgettük közülük az érdekesebbeket!

Tegnap este tartotta a Netflix az első TUDUM - értitek - nevű eseményt, ahol szinte minden fontosabb sorozata és filmje kapcsán helyzetjelentett. A háromórás műsort itt egyben is visszanézhetitek, mi az alábbiakban a fontosabb híreket és látnivalókat emeltük ki.

Arcane

A Netflix videojátékos vonulatát erősíti az Arcane, amely a League of Legends adaptációja lesz Vivel (Hailee Steinfeld), Jinxszel (Ella Purnell) és Jayce-szel (Kevin Alejandro) a főszerepben. Az animációs sorozat november 6-án rajtol, és hetente érkeznek majd hozzá az újabb részek - most pedig hosszabban is beleleshettek.

Army of Thieves

Az Army of Thieves a Zack Snyder-féle zombifilm, az Army of the Dead (többnyire zombimentes) előzménysztorija, amely Ludwigra, a csapat széftörőjére fókuszál. Október 29-én érkezik a Netflix kínálatába, alább pedig egy új előzetest nézhettek meg belőle:

Cobra Kai

A Cobra Kai egészen parádés formában hozta vissza a The Karate Kid világát, és jó hír a rajongóknak, hogy bár a harmadik évad idén január 1-jén debütált, a folytatásra sem kell sokat várniuk: az december 31-én rajtol. A veteránok közé a Terry Silvert alakító Thomas Ian Griffith is visszatér.

Cowboy Bebop

November 19-én rajtol az élőszereplős Cowboy Bebop-sorozat, amelynek most az intrójába tekinthetünk bele. André Nemec és csapata remek munkát végzett, annál is inkább, mert a zenei aláfestésért az eredeti anime zeneszerzője, Yoko Kanno felelt. Az adaptációban John Cho, Mustafa Shakir és Daniella Pineda kapták a főbb szerepeket.

Don't Look Up

December 24-én számíthatunk a Don't Look Up érkezésére, amelyben Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence kapta a főbb szerepeket, de olyan neveket is megtalálunk majd benne, mint Meryl Streep, Jonah Hill, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Cate Blanchett és Tyler Perry. Itt egy új jelenet belőle:

Extraction 2

Noha a Russo-testvérek Netflix-filmje nem sikerült túl jól, a nézők körében kifejezetten népszerű volt, így alap, hogy a szolgáltató berendelte a folytatást. Ehhez kaptuk most meg az első teasert, amit arra húztak fel a készítők, hogy beharangozzák: a Chris Hemsworth alakította Rake túlélte az első filmet.

Inside Job

Az Inside Job egy felnőtteknek szóló animációs sorozat lesz, amely október 22-én rajtol. A Gravity Falls írója Shion Takeuchi dolgozik rajta, producerként pedig Alex Hirsch is besegít - ő az előbbi széria atyja volt. Az Inside Job egy olyan világban játszódik, ahol minden összeesküvéselmélet igaz.

Ozark

2022-ben érkezik az Ozark negyedik és egyben utolsó évada, méghozzá két, egyenként hét epizódot tartalmazó részletben. Most először nézhettek bele a folytatásba, a felvétel alapján pedig úgy tűnik, hogy a Byrde család és a Navarro kartell kapcsolata izgalmas módon alakul szövődik tovább.

Red Notice

A Netflix eddigi legdrágább filmje lesz a november 12-én érkező Red Notice, amelyben Dwayne "The Rock" Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot kapták a főbb szerepeket. Nézzünk bele az anyagba egy jelenet erejéig!

Stranger Things

Habár a Stranger Things negyedik évadára még várnunk kell 2022-ig, a TUDUM apropóján kaptunk egy új teasert a folytatáshoz. Míg a korábbi kedvcsinálók (itt és itt) inkább a Hawkinson kívüli eseményekre fókuszáltak, a mostani videó a csapat városkában maradt tagjaira fókuszál, akik egy kísértetjárta házat fedeznek fel maguknak.

The Sandman

Sokáig tartott, de úgy tűnik, révbe ér a The Sandman élőszereplős sorozatváltozata, amelyben Tom Sturridge alakítja a címszereplő karaktert. Az alapanyagot Neil Gaiman képregénye szolgáltatja, amely a DC berkeiből érkezik - állítólag ez a cégnek az eddigi legdrágább sorozatfeldolgozása.


The Witcher

Alaposan elkényeztette a Netflix a The Witcher-rajongókat, hiszen nem elég, hogy kiadott egy adag új kedvcsinálót a sorozat december 17-én érkező második évadához és a Blood Originhez, azt is bejelentette, hogy már berendelte a harmadik felvonást, készít egy újabb animációs filmet, és egy családbarát adaptációt is betárazott - bármit is jelentsen ez.

Tiger King 2

Újabb hét epizóddal tér vissza a nagy sikerű Tiger King, a folytatásra november 17-én számíthatnak a rajongók. Joe Exotic természetesen visszatér, Carole Baskin feltűnésére azonban ne számítsunk, ami a sorozat hátterét ismerőknek valószínűleg nem okoz nagy meglepetést.

Vikings: Valhalla

Noha a Vikings csak nemrég ért véget, a rajongóknak már nem kell sokat várniuk arra, hogy visszatérhessenek a sorozat világába: 2022-ben érkezik a száz évvel később játszódó mellékág, amely az első trailerét is megkapta.

1.
1.
markoci555
Nem ismerem a Sandman-t, de az az egyetlen ami felkeltette innen az érdeklődésem.
(Stranger Things valószínű újra eljátssza, már 4-edjére a szoksásos felállást, csak annyi érdekel mi lesz Hopper-el, Witcher-rel kapcsolatban meg jobb nem nagy elvárásokat támasztani, mert pofára esés lesz a vége, nem is nagyon nézek trailereket róla, legyen minél több meglepetés)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...