Hónapokkal hamarabb jön az új Legendás állatok

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Előfordul, hogy a stúdiók úgy rendezik át a premiernaptárjukat, hogy annak a nézők is örüljenek: a minap például kiderült, hogy a Legendás állatok-sorozat harmadik része hónapokkal korábban érkezik majd.

A Deadline jelentése szerint Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore címmel kerül majd mozikba a Legendás állatok-sorozat harmadik része, ráadásul a legutóbbi tervekkel ellentétben 2022. július 15. helyett már április 15-én. 

A szinopszis szerint miközben Gellert Grindelwald világuralomra tör, Albus Dumbledore egy veszélyes küldetéssel bízza meg Newt Scamandert, akinek egy bátor csapat élén kell szembenéznie a gonosz varázsló követőivel. A kérdés már csak az, hogy Dumbledore vajon meddig figyelheti távolról az eseményeket?

Scamander szerepében ezúttal is Eddie Redmayne-t láthatjuk majd viszont, Dumbledore-t pedig ismét Jude Law alakítja. Grindelwald esetében azonban csere történt: ahogy arról korábban beszámoltunk, magánéleti botrányai miatt Johnny Depp visszalépett a szereptől, és Mads Mikkelsen ugrott be a helyére.

3.
3.
mohaneji
Szerintem is gyenge. A főszereplő a legrosszabb az egészben.
2.
2.
Slik
szerintem az elso ket resz is borzalmas volt az eredeti szeriahoz merve es nem hiszem, hogy sokat fog emelni ezen a kovi resz sem
valahogy nincsenek eltalalva se a karakterek se a tortenet se semmi csak ugy van
1.
1.
Shao Kahn
Hát már épp ideje volt, eleget késett, város!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...