Ezek lehetnek a PS Plus októberi játékai

A francia Dealabs fórumán helyesen megnevezték idő előtt a PlayStation Plus szeptemberi játékait, a szivárogtatók pedig most ismét visszatértek. Lássuk, milyen címekre érdemes várnunk az előfizetésünkkel!

Alig egy hónappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy a Dealabs fórumán idő előtt kiszivárogtak a PlayStation Plus szeptemberi játékai. Ezek az információk helyesnek bizonyultak, és mivel a forrás ezúttal is azonos, jó esély van rá, hogy ezúttal sem találgatásról van szó. Mindezek ellenére természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni a híreket, ha azonban ezúttal is helyes a füles, akkor a Hell Let Loose, a Mortal Kombat X, illetve a PGA Tour 2K21 lehet majd a miénk az online előfizetés mellett.

Az október 5-én újgenerációs konzolokon is debütáló Hell Let Loose egy igazi keményvonalas online lövölde, amely 50v50-es felállásban ereszti egymásnak a játékosokat a második világháború hadszínterein. Értelemszerűen ez a játék kizárólag a PS5-ös felhasználók jussa, amíg az előző generáció játékosai a 2015-ös Mortal Kombat X-ben vagy a 2K idei golfjátékában lelhetik majd az örömüket. A szivárogtatók szerint egyes országokban a Sony más játékkal helyettesíti a NetherRealm verekedős játékát, azt azonban nem tudtuk meg, hogy ez mely régiókat érintheti, illetve azt sem, hogy melyik játék érkezhet helyette.

6 komment - szólj hozzá!