Videojátékos adaptációt kap a Kate

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Jövő hónapban videojátékos adaptációt kap a Netflix frissen bemutatott akciófilmje, a Kate. A Ludic Studios egy pixelgrafikás roguelike formájában képzelte el a jakuzákkal szembeszálló hősnő kalandját.

Szeptember 10-én jelent meg a Netflix kínálatában a Kate, Cedric Nicolas-Troyan és Umair Aleem akciófilmje, melyben a címszerepet játszó Mary Elizabeth Winstead 24 órát kap arra, hogy leszámoljon Tokió alvilágával. Úgy tűnik, hogy az elképesztően véres (és nem kevésbé badass) történet megihlette a Ludic Studios tagjait is, az Akane és a Wind Runners fejlesztőcsapata ugyanis jövő hónapban piacra dobja a Kate: Collateral Damage néven érkező játékadaptációt.

Ahogy azt a mellékelt előzetesen is láthatjuk, a brazil fejlesztőcsapat izometrikus kameranézettel és letisztult pixelgrafika kíséretével készítette el a játékot. A zsánerét tekintve egy villámgyors roguelike-akciójátékról van szó, amelyben a fegyveres bűnözők mellett az óra is ellenünk dolgozik majd. A koncepció remekül illik a film sztorijához, hiszen az eredeti történet szerint Kate csupán 24 órát kap arra, hogy rábukkanjon egy halálos méreg ellenszerére.

A Kate: Collateral Damage október 23-án érkezik PC-re.

1.
1.
godach
Mikor kijött, aznap néztük meg. Kellemes JohnWick-Equalizer és Crank vegyesítés. Illett a csajhoz is a szerep.
Ui: nemrég újráztuk a The Thing-et és abba is ez a csaj van. Szintén Kate-nak hívták.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...