Idő előtt lepleződött le az új The Crew-játék

Egy adatbányásznak köszönhetően, úgy néz ki, idő előtt lebukott a The Crew-sorozat új felvonása, ami az ipari bennfentesként is ismert Tom Henderson szerint egyfajta reboot lesz, mert a Ubisoft nem volt elégedett a második rész eladásaival.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#7
#4: Amit sose mondtak hogy milyenek maradjunk annyiban... :)

Az hogy horizon 4-nél 12 millióan játszották az tudod mi? Egy nulla info. Ebből simán lehet 10 millió 1$-ért csapatta game passba amivel aztán ku** sokra nem mennek :)
Ami biztos 1 milliónál többet adtak el belőle mert steamen már 1-2 millió között van a steamspy-on...
#6
Hat jo lenne mar valami autos jatek ami open world es nem kaka, forza jo, de szerintem hamar unalomba fullad az is, need for speed heat szerintem fasza lett, de uj need for speedbek se hire se hamva, mas open world autos jatek meg egyszeruen nem letezik vagy meg nem jott ki. Szoval ja, remelem nem valami okadek szart adnak ki megint, mert a crew 2 eleg bena lett.
#5
#3: MP3 lejátszónak elment :)
#4
A Crewnak az a baja, hogy még árkádnak is túl gyerekes. Jobban tették volna, ha már megvették az Eden Games fejlesztőket, akkor a TDU vonalat viszik tovább. Lásd Forza Horzion, ami köszöni szépek az eladások. :)
#3
#2: Viszont a zenék jók voltak benne. Legalábbis az 1. részben :)
#1
A crew játékkal csupán annyi volt a gondom, hogy eléggé életszerűtlen volt a kocsiból repülőbe váltás. Ugyanez a bajom riders republic és a steep esetében is.