Egy rejtélyes projekten is dolgozik a MachineGames

Egy LinkedIn-profilnak köszönhetően derült ki, hogy a MachineGames nemcsak az év elején bejelentett Indiana Jones-játékon dolgozik, hanem egy rejtélyes projekten is ügyködnek a svéd stúdió alkalmazottai.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#3
Biztos hogy a Wolfensteint csinaljak, na annak nagyon orulok. B.J. Blazkowicz-ot szeretnenk megint iranyitani a jatekban, nem ertem miert kellett a Youngblood-ban a lanyait iranyitani, ezert is lett rossz, a Wolfenstein csak Blazkowicz-al jo! En megneznem idosen ot csoppet oszes hajjal es mehet a dara...
#2
És hát jópár évig még nagy titokban is fognak dolgozni ezen a projekten. Vagy nem nagy titokban, de a mire ebből játék lesz, addig jó sok víz le fog folyni a Dunán. De fogadni mernék, hogy egy csomó cég is ügyködik még titkos projekteken! Remélem, hogy mindről lesz majd külön hír! Ki tudja! Izgalmasak ezek a lehetséges titkos projektek, amiken ezek a cégek ügyködnek. Sőt! Lehet, hogy még egy titkos cég is ügyködik vmi titkos projekten... ki tudja?
#1
Pedig a nagyszerű New Order után, a New Colossus-ban sikerült kiforgatni magából Blazkowicz karakterét. Úgyhogy tartok attól, hova tudják még tovább zülleszteni egy harmadik résszel.