Friss látnivalókon a Bright Memory: Infinite

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 27.
  • Képek
Link másolása
Az FYQD Studio és a kínai Zeng Xiancheng a Twitteren jelezte, lényegében készen áll a Bright Memory: Infinite PC-s változata, míg a konzolos verziókon azért még dolgozniuk kell.

Egyszemélyes projektként indult, majd a fejlesztést felkarolta az FYQD Studio, mégis lassan haladnak a munkálatok. De talán már nem kell sokat várni a Bright Memory: Infinite idei esztendőre ígért megjelenésére, a csapat ugyanis a Twitteren, egy friss bejegyzésben megerősítette, a PC-s változat nagyjából készen áll, míg a konzolos verziókon azért van még mit csiszolniuk. A bejelentés mellé friss látnivalókat is kaptunk.

A játék stílusát tekintve a shooter-slasher kategóriába sorolható, az alkotás pedig a közeljövőben játszódik, amikor a világot felforgatja egy rejtélyes, de ősi eredettel rendelkező jelenség. Mi Sheliát, egy különleges alakulat tagját alakítjuk, aki a jelenség nyomába ered. Útközben válogatott ellenfelek baját látja el, ha kell, karddal, gépfegyverrel vagy akár kocsival.


A Bright Memory: Infinite PC-re és Xbox Series-konzolokra még idén megjelenik a tervek szerint, később pedig PS5-re is befut majd - a Bright Memory PC-s játékosai ingyenesen frissíthetnek majd az Infinite-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...