Knockout City - közeleg a harmadik szezon

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 28.
  • Letöltés
Link másolása
Az ősz beköszöntével időszerűvé vált, hogy a Knockout City is szezont váltson. A következő évadban egy kíméletlen mesterséges intelligenciával is meggyűlik az extrém kidobósozók baja.

A Knockout City továbbra is tartja a road mapen megígért menetrendet. A korábbi mozis és szuperhősös témák után egy titkos célokkal rendelkező mesterséges intelligencia adja a következő szezon alapját. A H@cKeD keresztnévvel ellátott szezonban felüti a fejét Z3R0, aki nem tart attól, hogy maga számoljon le a kidobósozókkal.

Ezt bátran megteheti az új Lockdown Throwdown pályán, ahol a játékosoknak nemcsak egymásra kell figyelniük, ugyanis biztonsági drónok és lövegek tesznek arról, hogy a tilosban járóknak megkeserítsék az életét. Ismét érkezik egy friss Brawl Pass tele új, megszerezhető kozmetikai elemekkel, illetve a csapatverdát is lecserélhetjük motorokra.

A harmadik évad október 5-én veszi kezdetét a Knockout City minden platformján, azaz PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...