Más platformokra is eljuthat a Kena

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
Noha a Kena: Bridge of Spirits első körben csak PC-re és PlayStationökre jelent meg, a készítők nem zárták ki, hogy más platformokra is eljuthat a Pixar-filmeket idéző akció-kaland.

Múlt héten került boltokba az Ember Lab első videojátéka, a Kena: Bridge of Spirits, azonban az anyag első körben csak PC-re, PS4-re és PS5-re jelent meg. Jó hír azonban, hogy az exkluzivitás csak ideiglenes, és a fejlesztők nem is zárják ki, hogy később más platformokra is portolják a címet.

Erről Josh Grier, a csapat társalapítója nyilatkozott a SegmentNext interjújában. Az úriember elmondta, hogy egyelőre a játék megjelenése köti le őket, de később - természetesen egy kis pihenést követően - megvizsgálják az átiratok lehetőségét. Arról már nem mondott konkrétumokat, hogy pontosan milyen további platformokban gondolkodnak.

Noha egy játék premierje körül amúgy is sok a teendő, az Ember Lab még a szokásosnál is jobban meghúzta a hajrát: az utolsó pillanatokban új lokalizációkat és egy dobozos változatot is bejelentett a Kenához. Utóbbi novemberben érkezik PlayStation-konzolokra.

10.
10.
delphijos
#9: Igazából nekem is csak a “szemem kívánja” ( ahogy a F.I.S.T-et is ). Sehol se tartok a Judgment-el, már itt a folytatás, Tales-t is meg kéne majd venni…. DQ XI-be is épp csak belenéztem…. Sajnos rohadt kevés időm van játszani az utóbbi időben.
9.
9.
#8: Szerintem ugyan akkor jön gőzre is, mint boxra. Vélhetően egy év, de minimum 6 hónap a megjelenés után. Mondjuk nekem ugyan olyan jó epicen is, de még nem vettem meg, annyira tiprom a Tales of Arise-t.
8.
8.
crytek
#6: Mivel az ő döntésük lesz senki más nem ugathat bele így ez a legjobb hír ami csak lehet. Lejár az időleges exklúzivitás és kvarcórára is megjelentethetik ha kedvük lesz
7.
7.
#6: És akkor még arról nem is volt hír, hogy én sem zárom ki. Amúgy szerintem alap, hogy jön mindenre, amire tud, csak volt egy kis szerződés.
6.
6.
delphijos
Azért így ez a hír nem sokat mond hogy a “fejlesztők nem zárják ki”.
5.
5.
DarkLord
Na ezt a játékot bátran ajánlom bárkinek. Végigtoltam, nagyon egyben van az egész. Látszik a törődés és hogy szívből készült, semmiféle behatás nélkül. Ez általában ugye igaz sok első játékra, majd ha meglátják a nagyobb kutyák a produktumot és lecsapnak az ilyen fejlesztőkre , utána jön a nyomás és a gyengébb címek... bár ennek folytatást nem terveztek, tehát jó ez így, ahogy van. Mégsem mondanám ezekután azt, hogy ne lehetne folytatást gyártani hozzá csak ne a fenti módon, hogy valaki unszolására kelljen ezt megtenniük. Jobb ez így, ha nem bolygatják egy ideig.
4.
4.
Zisten
"Más platformokra is eljuthat"... hacsak a céget fel nem vásárolja addig a Sony. :)

Dobozos verziónak örülök.
(Lokalizációban biztos nem leszünk benne. Ahogy látom orosz meg brazilportugált írnak... majd meglátjuk.)
3.
3.
crytek
#2: PC-n már készül a magyarítás.
2.
2.
KopyAti
Nocsak! Lehet lesz benne magyar lokalizáció? Mert akkor nem nyomom tovább, inkább megvárom.
1.
1.
Darksiders84
Nagyon jól sikerült cím lett és igazán élvezetes izzasztó főellenfelek vannak , egyáltalán nem gyerekjáték , hiába a szép mesés megnyerő látvány.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...