Más platformokra is eljuthat a Kena

Noha a Kena: Bridge of Spirits első körben csak PC-re és PlayStationökre jelent meg, a készítők nem zárták ki, hogy más platformokra is eljuthat a Pixar-filmeket idéző akció-kaland.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#9: Igazából nekem is csak a “szemem kívánja” ( ahogy a F.I.S.T-et is ). Sehol se tartok a Judgment-el, már itt a folytatás, Tales-t is meg kéne majd venni…. DQ XI-be is épp csak belenéztem…. Sajnos rohadt kevés időm van játszani az utóbbi időben.
#9
#8: Szerintem ugyan akkor jön gőzre is, mint boxra. Vélhetően egy év, de minimum 6 hónap a megjelenés után. Mondjuk nekem ugyan olyan jó epicen is, de még nem vettem meg, annyira tiprom a Tales of Arise-t.
#8
#6: Mivel az ő döntésük lesz senki más nem ugathat bele így ez a legjobb hír ami csak lehet. Lejár az időleges exklúzivitás és kvarcórára is megjelentethetik ha kedvük lesz
#7
#6: És akkor még arról nem is volt hír, hogy én sem zárom ki. Amúgy szerintem alap, hogy jön mindenre, amire tud, csak volt egy kis szerződés.
#6
Azért így ez a hír nem sokat mond hogy a “fejlesztők nem zárják ki”.
#5
Na ezt a játékot bátran ajánlom bárkinek. Végigtoltam, nagyon egyben van az egész. Látszik a törődés és hogy szívből készült, semmiféle behatás nélkül. Ez általában ugye igaz sok első játékra, majd ha meglátják a nagyobb kutyák a produktumot és lecsapnak az ilyen fejlesztőkre , utána jön a nyomás és a gyengébb címek... bár ennek folytatást nem terveztek, tehát jó ez így, ahogy van. Mégsem mondanám ezekután azt, hogy ne lehetne folytatást gyártani hozzá csak ne a fenti módon, hogy valaki unszolására kelljen ezt megtenniük. Jobb ez így, ha nem bolygatják egy ideig.
#4
"Más platformokra is eljuthat"... hacsak a céget fel nem vásárolja addig a Sony. :)

Dobozos verziónak örülök.
(Lokalizációban biztos nem leszünk benne. Ahogy látom orosz meg brazilportugált írnak... majd meglátjuk.)
#3
#2: PC-n már készül a magyarítás.
#2
Nocsak! Lehet lesz benne magyar lokalizáció? Mert akkor nem nyomom tovább, inkább megvárom.
#1
Nagyon jól sikerült cím lett és igazán élvezetes izzasztó főellenfelek vannak , egyáltalán nem gyerekjáték , hiába a szép mesés megnyerő látvány.