Jövőre jelenik meg PC-n a Monster Hunter Rise

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 30.
  • Megjelenés
Link másolása
A Capcom a Monster Hunter-franchise-zal készült a Tokyo Game Show-ra, azon belül is főleg a Monster Hunter Rise-zal. Kiderült a PC-s kiadás megjelenésének dátuma, és a Sunbreak kiegészítőről is kaptunk némi infót.

A Capcom sem hagyta ki a Tokyo Game Show-t, méghozzá Monster Hunter-hírekből tárazott be. Ezek közül a tavasszal Nintendo Switchre megjelent Monster Hunter Rise élvezte igazán a főszerepet, amely PC-re is be fog tudni, és már tudjuk is, hogy mikor: 2022. január 12-én. A türelmetlenebbek október 13-tól kipróbálhatják a demóját is.

A PC-s verzió 4K felbontással, magasabb framerate-tel és szebb textúraminőséggel fog futni, de egér-billentyűzet kombóra optimalizált irányítást és integrált hangchatet is kap, plusz támogatni fogja az ultraszéles képernyőket.

Ismét felbukkant a legutóbbi Nintendo Directen bemutatkozott Sunbreak kiegészítő is, amit 2022 nyarára várhatunk PC-n és Switchen is. A játék első nagy extra tartalmában vadonatúj vidékekre látogatunk majd, amelyeken a Malzeno sárkánnyal és a Shogun Ceanataurokkal is meggyűlik a bajunk.

A Capcom negyvenperces prezentációját alább teljesen is meg tudjátok nézni, amelyben a fentebb említetteken túl hallhattok az új, fizetős szinkronhang-csomagról, a Monster Hunter Rise és a Ghosts 'n Goblins crossoveréről, illetve a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin közeljövőben élesedő frissítéseiről is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...