Rosario Dawson is csatlakozott a Dying Light 2-höz

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 1.
  • Hír
Link másolása
Tegnap bemutatkozott a Dying Light 2: Stay Human egyik új szereplője, Lawan, akiről azt is megtudtuk, hogy nem más fogja életre kelteni, mint a The Mandalorianból is ismerős Rosario Dawson.

Tegnap hivatalossá vált, hogy újabb szereplővel bővül a Dying Light 2: Stay Human. Lawan meglehetősen szoros viszonyt ápol majd a játék főhősével, Aidennel, de azt azért érdemes tudni róla, hogy inkább azért tűnik izgalmasnak a szerepe, mert olyan múltbéli traumák sújtotta karakter ő, amik miatt meghatározó szereplőjévé válhat a történet formálásának. Ebben nekünk, játékosoknak is komoly felelősségünk lesz, ugyanis Lawan egy szép hosszú listát követve igyekszik kiiktatni azokat, akik a múltja során ártottak neki.

A harcos amazon karakterét az a Rosario Dawson alakítja majd, akit legutóbb épp a The Mandalorianban láthattunk Ahsoka Tanóként, de ismerős lehet még Sin Cityből vagy a Daredevil-sorozatból is. Dawson számára egyébként sem új terep a játékok világa, korábban olyan játékok szereplőinek kölcsönözte a hangját, mint a Dishonored: Death of the Outsider, a Dishonored 2 vagy az NBA 2K20.

A Techland emellett tartott egy tartalmas fejlesztői streamet is, ahol részletesen bemutatkozott a játék helyszínéül szolgáló város, valamint a zenéről is több szó esett.

Az új dátum szerint a Dying Light 2: Stay Human 2022. február 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

3.
3.
bitbandita
#2: Én is. Feleségül venném azt' eltartana. Cserébe főznék, mosnék rá, és egyetlen este sem panaszkodnék, hogy most "fáj a fejem"....
2.
2.
Grabowsky30+
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...