PlayStation 5 - bemutatkoztak a próbaverziók

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 3.
  • Letöltés
Link másolása
Egyelőre csak az Egyesült Királyságban, de a Sony két PlayStation 5-játékhoz is fellőtt egy-egy próbaverziót: ezekkel jó pár órán keresztül játszhatjuk kötetlenül a Death Strandinget és a Sackboyt.

Két first-party PlayStation 5-játék is próbaverziót kapott a minap, legalábbis az Egyesült Királyságban. A Sony egy hivatalos emailben tájékoztatta a játékosokat a Game Trials lehetőség indulásáról, amely révén bizonyos játékokhoz több órán keresztül kötetlenül hozzáférhetünk, a játékállásunkat pedig megőrizhetjük, ha a vásárlás mellett döntenénk.

Első körben két játék kapott próbakört, így a Death Stranding Director's Cut és a Sackboy: A Big Adventure nyúzható - az előbbi hat, az utóbbi öt órán keresztül. Arra viszont mindenképp érdemes figyelni (és csak az apró betűben hívják fel a figyelmet rá), hogy az időlimit visszaszámlálója akkor indul, amikor hozzáadjuk a címeket a könyvtárunkhoz - vagyis nem a tényleges játékidővel pörög le. Az ajánlat mindkét esetben október 28-ig él.

4.
4.
#3: Micro-nal ha bereggeled a gepet, akkor jon erte a futar, ha gariztatni kell. Sony-nal nem hiszen, hogy van ilyen. Nekem nem szoltak anno.
3.
3.
Marcus88
#1: Miért kell regisztrálni?
Én ilyet nem csináltam.
2.
2.
#1: Ha jol tudom a Vaci uton van a kozponti szerviz. Oda bemesz a szamlaval es intezik. Azt nem tudom, hogy van-e ilyen hozom-viszem garancia.
1.
1.
crytek
Megjött a ps5 lenne 1-2 kérdésem

Itt is van valami "központi szerviz" mint a MS-nál? Ha igen hova kel a gépet regisztrálni a garancia miatt?

Ahhoz hogy magyar nyelvű játékokat játszhassak kizárólag magyar profilt kell használnom? (MS-nál ez ugye tökmindegy ha argentinből veszem a cumot akkor is magyar nyelv ott van benne ha az a játék magyar feliratos)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...