Pirates of the Caribbean 3 kedvcsináló

  • Írta: tjames
  • 2007. május 12.
  • Hír
Link másolása
Most már biztos: a grafikára nem lehet majd panasz a Pirates of the Caribbean: At World's End című mozi alapján készült játék esetében.
Most már biztos: a grafikára nem lehet majd panasz a Pirates of the Caribbean: At World's End című mozi alapján készült játék esetében. Jó kis kalandok elébe nézünk: a nem régen megjelent Spiderman 3-mal összehasonlítva ezen cím jobb filmadaptációnak tűnik. Előbbiben csak a főkarakter kidolgozottságára helyezik a hangsúlyt, itt viszont minden jól ki van dolgozva - remélhetőleg a sztori terén sem ér minket csalódás!


7.
7.
ng0ofy
A karakterek?? Semmi sem néz ki fullosan. A Max felbontás eleve csak 1024*768, semmi beállítási lehetőség, na jó, igaz xboxra szánták. ÉS? akkor csúnyűnak és kezelhetetlennek kell lennie? A történet gyenge, a filmről szól (: A játék során 5 combot tudsz megtanulni azokkal kell végignyomni, plussz az alapkarddal is röhejes 4 óra alatt végigjátszható. Majd odaadom a hugomnak, biztos elszórakozik vele...
6.
6.
JcGross
Szerintem koránt sem olyan szépek a karakterek mint ahogyan azt beharangozták. Az SM 3 meg jól néz ki. Így is alig bírja a gép, minimumon, nem hogy még maxon.
5.
5.
tjames
Bizony! legend of Javk Sparrow lehet az szerintem is. A hírben szereplő játék ugyanis még NEM jelent meg!
4.
4.
tjames
KisKirály: nem május 30. a játék megjelenési dátuma véletlenül? (korábban május 22 volt). Vagy te egyből a fejlesztői asztalról töltöd? Vagy én tudom rosszul? Az is lehet....
2.
2.
nimat16
ihát a grafika nem pont ilyen lesz.vagyis ilyen szép lesz csak ez a videó egy kicsivel szebb.ugyanis ez egy átvezető videó a játékból.
1.
1.
qloo
télleg jo adaptácionak tűnik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...