Utolsó előzetesen a Crysis Remastered Trilogy

Jövő héten fut be a teljes Crysis-trilógia ráncfelvarrott kiadása, ami a közeledő premier alkalmából megkapta az ilyenkor szokásos utolsó, vásárlócsalogató kedvcsinálóját.

A Crysis Remastered Trilogy a teljes trilógiát felvonultatja majd, természetesen kipofozott változatban. Jó hír, hogy ha valamelyik felvonást külön szeretnénk bezsebelni, akkor arra is lesz lehetőségünk.

Az alkotók alaposan felturbózták a textúrákat, továbbá finomhangolták a bevilágításokon, illetve a vizualitás több elemén is. Átdolgozták a karaktereket, a fegyvereket és a játékbeli környezetet is renoválták. A PC-s verzió még ray tracinget is kapott, és miután az első rész felmelegített kiadása már támogatja a DLSS-t, feltételezzük, hogy a másik két rész esetében is így járt el a Crytek.

A Crysis Remastered Trilogy október 15-én érkezik Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Nintendo Switchre és természetesen PC-re. Az utóbbival kapcsolatban érdemes megemlíteni, hogy átmenetileg csak az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető a csomag - habár a trilógia első részének újrahangolt verziója hamarosan a Steamen is elérhetővé válik.

8 komment - szólj hozzá!