Nyugati kiadást kap a Dynasty Warriors 9: Empires

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 5.
  • Megjelenés
Link másolása
A Koei Tecmo és a fejlesztésért felelős Omega Force hivatalosan is megerősítette, hogy jövő év elején Európában és Észak-Amerikában is elérhetővé teszik a Dynasty Warriors 9 mellékágát, az Empirest.

A játék kiadásáért felelős Koei Tecmo és a Dynasty Warriors 9: Empirest fejlesztő Omega Force tájékoztatása szerint a decemberben esedékes japán premier után nyugatra költözik az inkább a taktikázásra fókuszáló mellékszál. A bejelentés szerint az Empires 2022. február 15-én mutatkozik be nálunk, méghozzá Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S platformokon.

A játék három fő új funkcióját az ostromharcok, a diplomácia és a testreszabás jelentik majd. Az ostromharcok során támadóként sokkal nagyobb szabadságot kapunk majd a kastélyok elfoglalására, hiszen a frontális harc és az ostromgépek bevetése mellett akár belülről, a kémjeink segítségével is romba dönthetjük az ellenfél védelmét.

Néha azonban jobban járunk, ha békésen közelítjük meg a szituációt: erre szolgál a diplomácia, melynek útját járva hűséges követőkre tehetünk szert, ezzel pedig akár teljes nemzeteket hozhatunk létre. Egyértelmű tehát, hogy olyan hősökre lesz szükségünk, akik a csatatéren és a tárgyalóasztalnál is megállják a helyüket - itt lépnek be a képbe az új testreszabási lehetőségek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...