Vengeance is Mine - időutazás és mechaharcok

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Tokyo Game Show-n három vadonatúj játékot is bemutatott a frissen alapított 110 Industries, amelyek közül a Vengeance is Mine egy időutazással színezett, külső nézetes mechaösszecsapásokat ígérő akciójáték lesz.

A frissen alapított 110 Industries a Tokyo Game Show-n három vadonatúj játékról is lerántotta a leplet. A Wanted: Dead című külső nézetes, lövöldözős, kaszabolós, vérgőzös kalandról már beszámoltunk, most viszont ideje megemlékeznünk a második projektről is.

A Vengeance is Mine-ról sok minden nem derült ki, annyi viszont biztos, hogy a kreatív rendezője az a Stefanie Joosten lesz, aki a Metal Gear Solid V-ben Quietet alakította. Joosten mindössze annyit árult el, hogy az anyag egy történetközpontú akciójáték, amiben egy Gabriel Jaeger nevű alak lesz a főhős, akit időutazók próbálnak megölni. Az akció látszólag sikeres volt, Gabriel azonban túléli a gyilkossági kísérletet, így amikor magához tér, bosszút esküszik. Ehhez pedig a Hydra nevű robotpáncélt hívja segítségül.

A játék megjelenése még nagyon odébb van, ugyanis jelenlegi állás szerint 2023 előtt biztosan nem kapjuk meg. Ebből az is következik, hogy jó eséllyel PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re fejlesztik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...