A jövőben a PC-re fókuszál majd a Capcom

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 5.
  • Hír
Link másolása
Haruhiro Tsujimoto, a Capcom COO-ja, a Nikkei-nek adott interjúban elárulta, hogy azt tervezik, hogy a PC-t teszik meg fő platformnak. Reményeik szerint ennek két éven belül már látható eredményei is lesznek.

A Capcom COO-ja, Haruhiro Tsujimoto a Tokyo Game Show-n adott interjút a Nikkei munkatársának, amelyben elárulta, hogy az a japán kiadó terve, hogy amellett, hogy szeretnék továbbra is bővíteni a konzolos piacukat, a PC-t tennék meg fő platformnak. Éppen ezért a Capcom szeretné elérni, hogy két éven belül a PC-s eladások elérjék a konzolos eredményeket.

Tsujimoto úgy véli, a vírushelyzet új lökést adott a PC-nek, hiszen a mobilok hiába tekinthetőek még mindig meghatározó platformnak, valójában a kis kijelzőméret és az érintőkijelző nem minden esetben tekinthető kényelmesnek. Például nem kifejezetten alkalmasak otthoni munkavégzésre vagy iskolai tevékenységekhez. Éppen ezért a Capcom úgy véli, hogy az okostelefonok után a PC lesz a következő nagy dobás.

3.
3.
crytek
Code Veronica X Remake jöhet!
2.
2.
thelegendary
Nosztalgikus a cikk főoldal képe....
Bionic Commando és Street Fighter IV. :) 2008 As kiállítás lehetett?
1.
1.
bitbandita
"Á, hagyjuk már, a pc halott, ráadásul jövőre jön az új PS... a kiadóknak már nagyon nem éri meg pc-re fejleszteni a warez miatt, szóval, érted." Ismeretlen gamer, 2005-ből
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...