Előzetest kapott a Trónok harca: Sárkányok háza

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy közel félórás sajtóeseményen mutatta be az HBO, hogyan is képzeli el az októbertől Európában is elérhető HBO Max jövőjét. Csattanóként pedig előzetest kapott a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza.

Ahogy arról korábban már megemlékeztünk, Európában október 26-án rajtol el az HBO Max szolgáltatása. Kezdetben csak az északi országokban, illetve Spanyolországban lesz kipróbálható a globálissá hízó platform, ami valamikor 2022-ben további európai országokban is be fog mutatkozni, köztük Magyarországon is.

A mai napon tartott sajtóeseményen további részletekre is fény derült, így megtudtuk, hogy az HBO Max Európában elsőként fogja majd össze a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals elképesztő méretű portfólióját. További jó hír, hogy a Warner Bros. moziba kerülő filmjeire nem kell hónapokat várnunk, azok mindössze 45 nappal a mozibemutató után elérhetővé válnak az HBO Maxon.

Szó esett az európai árazásról is, és ugyan a magyarországi árszabás még nem ismert, a most induló országokban követett stratégia alapján talán lehet következtetni arra, mire számíthatnak az HBO GO jelenlegi előfizetői, illetve azok, akik esetleg most akarnak majd csatlakozni az HBO Max-élményhez.

Az HBO Max ugyanis kiemelkedő ár-érték arányt kínál az ügyfeleinek: az északi országokban csökken, Spanyolországban változatlan marad a havidíj, illetve bevezetésre kerül majd egy új éves előfizetéses modell, ami nyolc hónap díjáért kínál 12 hónapos elérhetőséget. Ráadásul az új ügyfelek számára további különleges bevezető ajánlatokat hirdetnek majd meg.

Új streamingélmény

Az HBO Max egy új, globális technológiai platformon fog elindulni, és továbbfejlesztett streamingélményt kínál új termékjellemzőkkel és funkciókkal, valamint az egyes felhasználók számára egyedi igények szerinti válogatások és ajánlások révén testreszabott tartalmakkal. Az előfizetők személyre is szabhatják az HBO Max-profiljukat, ezáltal még szorosabb kapcsolódást teremtve a platformmal, a szülők számára pedig lehetővé válik a gyermekprofilok létrehozása, amelyek szülői felügyeleti beállításokkal biztosítják, hogy minden gyermek az életkorának megfelelő tartalmakat fogyasszon.

Az HBO Max a különböző partnerszolgáltatókon keresztül több különféle eszközön is nézhető lesz, illetve az HBOMax.com webhelyen lesz elérhető. Az ügyfelek a fő fizetési partnerek – többek között a VISA, a Mastercard és a PayPal – által fizethetnek a szolgáltatásért. Az HBO Max a meglévő HBO márkájú streamingszolgáltatásokat váltja majd le húsz új területen az északi országokban, Spanyolországban, Portugáliában és Közép-Kelet-Európában, és az új és meglévő ügyfelek számára egyaránt elérhető lesz közvetlenül vagy médiaszolgáltató partnereken keresztül számlázott formában.

Friss kedvcsinálók

A bejelentés során több bemutatót is kaptunk. Végre előzetest kapott a 2022-ben érkező Trónok harca-előzmény, a Trónok harca: Sárkányok háza, de érkezett egy rövid kedvcsináló a James Gunn közreműködésével készülő DC-sorozatból, a Peacemakerből is, illetve a Szex és New York következő fejezete is bejelentkezett.

1.
1.
Shao Kahn
Jó lesz ez, várom, de remélem enyhítenek majd benne az anyasorozat könyörtelenségén és gusztustalanságán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...