Ezekkel bővül októberben a PlayStation Now

Ebben a hónapban sem járnak rosszul a PlayStation Now előfizetői, októberben ugyanis kilenc új játékkal bővül a kollekció. A frissen érkező címek élvonalában a The Last of Us: Part II-t is megtaláljuk.

Élesedtek a PlayStation Now legfrissebb játékai, és ahogy az előző hónapban, úgy most sem lesz okunk a panaszra. A PlayStation Blogon közzétett lista szerint hét újdonságot kapunk, köztük egy olyan játékcsomaggal, amely három címet tartogat magában. Lássuk tehát a választékot!

A lista talán legfontosabb címe a The Last of Us: Part II, amely 2022. január 3-ig lesz az előfizetés része. Hasonlóan izgalmas lehet a Desperados III is, illetve érdemes lehet ránézni a Fallout 76-re, hiszen a Bethesda játéka sok újdonsággal bővült a döcögős premierje óta. A sorra érkező Final Fantasy-játékokhoz ezúttal a Final Fantasy VIII Remastered csatlakozik, miközben a halloweeni hangulatot az Amnesia: Collection szavatolja majd - a csomagban megtalálható a The Dark Descent, az A Machine for Pigs és a Justine is. Végül a sort a Victor Vran: Overkill Edition és a Yet Another Zombie Defense HD zárja. Jó szórakozást hozzájuk!

10 komment - szólj hozzá!