Ezekkel bővül októberben a PlayStation Now

Ebben a hónapban sem járnak rosszul a PlayStation Now előfizetői, októberben ugyanis kilenc új játékkal bővül a kollekció. A frissen érkező címek élvonalában a The Last of Us: Part II-t is megtaláljuk.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
#9: 1000%, hogy úgy sem lesz magyar felirat
#9
A Now nincs hivatalosan nálunk, de ahogy egy korábbi hír alá is írtam már, meg lehet csinálni, hogy menjen, egyszerű is. Kell regelni egy UK accountot - ahogy a 4-es hsz írta, cenzúrák miatt nem mindegy, melyik régió, én az amcsit vagy az uk-t ajánlom, az enyém itthon ukval megy -, átállítani a storefrontot gb-re, aztán tenni egy kis pénzt az acc pénztárcájába, megvenni az előfizetést amennyi hónapra akarja az ember, és kész. Le lehet szedni pcre, kell hozzá egy kontroller, de annyi - ha van PS, a 4en és 5ön is fenn van.

Crytek: Megpróbálhatod leszedni Nowból aztán egy saját, magyar accon elindítani, de arra sincs garancia hogy magyar nyelv elérhetővé válik benne.
#8
#4: Kösz az infót, ezt nem tudtam.
#7
#6: Nem, meg kell tanulni angolul XD
#6
#3: De én a nowot kérdeztem. Akar a rák játékot venni. Le lesz tolva az a kb 20 db ami érdekel és megy eladásra a ps5. Aztàn majd talán ps7ig megint lesz annyi game.

Szóval a nowos sehogy sem lesz magyar?
#5
#2: Tanulj meg angolul XD
#4
#3: DE

Osztrák/Német account-ot ne használjon, mert a második világháborús játékok náluk külön, cenzúrázott kiadást kapnak, amikben csak német nyelv van, meg nincs horogkereszt, náci karlendítés stb.
Saját káromon tanultam meg anno az egyik Wolfenstein-nel.
#3
#2: Úgy, hogy megveszed ps storeban (működik Magyarországon), vagy veszel kulcsot, amit abban az országban használható fel, ahová az acocuntod regisztrálva van, pl. Eneban láttam magyar kulcsot. Játékon belül bármelyiket át tudod állítani magyarra.
#2
A ps now régiózás, hogy működik?
Nálunk ugye hivatalosan nincs. Most kerül bele a Last of US 2..Ezt sehogyse lehet a nowon keresztül magyarul tolni akkor?
#1
Hm nem semmi kínálat.
Azt lehet tudni vagy nem is érdemes kérdezni ,hogy nálunk lesz ez valaha esetleg ?