Sora lesz a Super Smash Bros. Ultimate utolsó hőse

  • Írta: szlav
  • 2021. október 5.
  • Letöltés
Link másolása
Fény derült a Super Smash Bros. Ultimate utolsó harcosára. A Nintendo óriási brawlerének hosszú névsorát Sora, a Kingdom Hearts főhőse zárja majd, aki természetesen nem hagyja otthon a Keyblade-et sem.

A Square Enix és a Disney varázslatos szerepjátéka hamarosan a Super Smash Bros. Ultimate ligájában is képviselteti magát, október 19-én ugyanis a Kingdom Hearts főhőse, Sora is csatlakozik a színes bagázshoz. Masahiro Sakurai elárulta, hogy ezzel teljessé válik a Smash Ultimate névsora, a DLC Fighter Pass 2 utolsó bunyósa után már nem érkezik több extra karakter a játékhoz. Emiatt azonban ne szomorkodjunk, inkább csekkoljátok le Sora előzetesét!

A játékmenetet is bemutató stream során (melyet lejjebb láthattok) fény derült arra, hogy a Keyblade-del hadakozó hős számos ikonikus képességét is magával hozza az arénába. Ennek megfelelően a klasszikus Firaga, Blizzaga és Thundaga varázslatokat is bevethetjük a vetélytársaink ellen, a Sealing the Keyhole névre hallgató Final Smash képességgel pedig lakat mögé zárhatjuk a rosszakaróinkat. Az új karakter mellé természetesen egy új pálya is dukál: a Hollow Bastion névre keresztelt csatatér ismerős lehet majd azoknak, akik eljutottak az eredeti Kingdom Hearts végére.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...