Megjelent az Alan Wake Remastered

  • Írta: gorien
  • 2021. október 6.
  • Videó
Link másolása
Tizenegy év után visszatérhetünk Bright Fallsba, ahol feljavított látvánnyal kelnek ismét életre Alan Wake rémálmai. A tegnapi megjelenés mellé természetesen egy utolsó előzetes is dukált.

Az elmúlt hónapokban fej-fej mellett pletykáltak az Alan Wake 2 munkálatairól és az első Alan Wake felújításáról, és ebből az utóbbi legalább már be is igazolódott. Sam Lake, a Remedy Entertainment kreatív igazgatója egy hónapja jelentette be hivatalosan is a remaster érkezését, amely tegnap, az ígérethez híven, meg is érkezett a digitális boltok polcaira.

A felújított változat főleg grafikai frissítést jelent (egyebek mellett szebb átvezetőket és egy új Alan Wake-karaktermodellt is kapott), illetve magába foglalja a Signal és a The Writer DLC-ket is. A cselekmény változatlanul Alan Wake írót követi, akinek a saját regényének életre kelt szörnyeivel kell szembeszállnia.

Az Alan Wake Remastered PC-re (Epic-exkluzívan), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is megjelent.

7.
7.
hedzsooo
#3: Hat az bizony tenyleg gaz... En is neztem az elozetesekben, hogy vannak pl. elesebb texturak benne + minden de pl. Alan feje is furan fest 1 csoppet az eredetihez kepest...

Mivel szeretem, meg fogom venni valoszinuleg majd, de nem fizetek ki ujbol erte teljes arat, jo lesz majd 1 ev mulva is nekem teljesen, leertekelve...
6.
6.
suresz
#4: én az eredetit ajánlom! jobban néz ki!
5.
5.
crytek
#4: 100% hogy nem kapják meg. Mert akkor epicen is megkapták volna.
4.
4.
joshfeed
Egyelőre csak Epic-en. Remélem ha Steamre is kikerül a régi verziót birtoklók megkapják a remastert is automatikusan, mint a Bioshock vagy a Mafia esetében.
3.
3.
suresz
Engem az új arcok nagyon zavarnak, olyan mintha mindenki átesett volna nem egy plasztikai műtéten. Csúnyák a fejek! :(
2.
2.
logic5
#1: Engem nem idegesít, viszont valóban brutál amit csináltak vele!
1.
1.
Macifasz
Toltam vele, és nagyon szép munkát végeztek. Viszont benne hagyták az egyik legidegesítőbb dolgát, miszerint hiába állítod be, hogy a kamera nézet ne a bal, hanem a jobb válla fölött legyen a karakternek, állandóan visszadobja. Ahogy történik valami, videó, vagy csak megmutatja a játék, hogy hova kell menni, utána azonnal visszadobja az alapértelmezett, bal válla fölé a kamera nézetet. Már a PC-s verzióban is mocsok idegesítő volt, hogy állandóan rakosgatni kellett (én nem tudtam megszokni, hogy a bal válla fölött van a kamera), nem értem ezt miért hagyták benne. Viszont ezt leszámítva, tényleg szép lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...