Dread Hunger - árulóvadászat és túlélés a sarkkörön

  • Írta: gorien
  • 2021. október 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A 19. században a kanadai sarkvidékre vetődik egy hajó, amelynek legénysége hamar megtapasztalja, hogy a fagyos természet nem kegyes a gyengékkel. És ha ez nem lenne elég, a hajón sem mindenki szurkol a többiek túlélésének.

A Dread Hungert még 2019-ben küldték korai hozzáférésbe a fejlesztői, és a rá következő két év alatt elérte végleges formáját – ezt a legújabb frissítés előzetese tudatta a játékosokkal, amikor a végén felbukkant a november 10-i megjelenési dátum. A Dread Hunger a social deduction játékok imposztormechanikáit keveri a sarkvidéki túléléssel, hasonlóan, mint mondjuk a Project Winter.

A Dread Hungerben egy hajó legénységének tagjait alakítjuk, akik a jégtáblákkal teli, vízi útvesztő foglyaivá válnak. A jegesmedve- és farkastámadások a legkisebb gondunk, ugyanis az éhséggel is meg kell birkóznunk (és ki tudja, hogy az mire veszi rá az embert?), plusz azzal is, hogy nem mindenki akarja ám a teljes legénység túlélését. Változatos módokon tehetjük el láb alól társainkat, de akár az egész hajót is felrobbanthatjuk.

A Dread Hunger PC-re jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...