Az Animal Crossingé a következő Nintendo Direct

  • Írta: szlav
  • 2021. október 6.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén ünnepli a huszadik születésnapját az Animal Crossing-sorozat, ami mellett nem mehetnek el szó nélkül a japánok. Jövő héten egy húszperces Nintendo Direct-adás taglalja majd a New Horizons újdonságait.

Hatalmasat futott tavaly az Animal Crossing: New Horizons a Nintendo Switchen, így csak természetes, hogy a japán játékóriás a későbbiekben sem hagyja parlagon a termékét. Ma bejelentették, hogy október 15-én, magyar idő szerint délután 4 órakor egy újabb digitális közvetítésre számíthatunk, ez a Nintendo Direct azonban kizárólag az Animal Crossingról szól majd. Mivel a széria első része húsz évvel ezelőtt jelent meg, szinte garantált, hogy valamilyen formában ezt is megünnepelhetjük majd.

A 20 percet felölelő show tartalmáról egyelőre nem sok konkrétumot tudunk, a műsor hosszából ítélve azonban annyit biztosan kikövetkeztethetünk, hogy sok újdonságra számíthatunk. Mivel a Nintendo a legutóbbi adásában belengette, hogy a játékba még idén ősszel megérkezik Brewster, a Roost kávézójának barista galambja, nagyjából sejthetjük, hogy ezen a fronton milyen finomságok várnak majd ránk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...